Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, jellemzően milyen osztót használtok a tényleges és a párotoknak bevallott pasik számára?
0-val valo osztas nem ertelmezheto :D
Viccet felreteve, az en paromat nem erdekli a multam, nem is akar tudni rola.
Ha szoba kerul, akkor 1.
De pl a parom nem kerdezte. En se ot. Tudjuk, hogy mindkettonknek voltak masok korabban, en az enyem kicsit kevesellem, o az ovet kicsit sokallja, de pontos szamokat nem mondtunk. De ha megkerdezne, neki is a pontos adatot mondanam.
Nem attól lesz valaki a párkapcsolatod, hogy lefekszel vele, csak mondom :)
Amúgy őszinte voltam, amikor szóba került, és számba vettem mindenkit, de egyébként nem szoktunk beszélni róla.
Nézzünk egy kis matekot.
15/3=5
15-> osztandó
3 -> osztó
5 -> eredmény
Általános iskola, második osztály.
Tehát ha azt nézzük, hogy Gizi együtt volt 15 pasival, és ebből 3-at vall be,akkor amint írtad, a 15-öt 5-el kell elosztani, hogy hármat kapjunk.
Ha azt szeretnéd, hogy a kérdésed logikus legyen és számokkal akarsz leírni valamit, azt tedd helyesen.
Tehát minden 8 általánost végzett embernek javaslom a következő képletet:
Valós pasik/ osztó = bevallott pasik.
Tehát az általad leirt példa alapján: 15/5=3
A kérdésedre a válaszom egyébként 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!