Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, jellemzően milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, jellemzően milyen osztót használtok a tényleges és a párotoknak bevallott pasik számára?

Figyelt kérdés
Pasi alatt értem itt azt, akivel akárcsak egyszer is szexeltetek. Ha pl. 15-ből 3-at vallasz be, akkor az osztó 15/3=5

#bevallás #tényleges #pasik száma
2013. szept. 27. 12:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem használok/ használtam semmilyen osztót.

Nyilván annyira értelmesekkel jártam, h. egyikőjük sem kérdezte, nem ez volt a fontos velem kapcsolatban. Nem volt hírem, nem én voltam a falu/ egyetem qrvája...

Általában hosszabb kapcsolataim voltak (20 éve élek nemi életet, és nem tinédzserként kezdtem), a szám most 8.

Osztanom kellene?

2018. márc. 23. 13:02
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Ilyesmi nem érdekel. A másik, úgy is csak használati tárgy. Szexuális kielégülésre. Igy, mindegy hány emberrel szexelt.
2018. márc. 23. 14:11
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
igazából nem a számot nehéz bevallani, hanem egyáltalán beszélni róla. nem szeretem amikor kérdeznek, vagy a saját korábbi élményeikről beszélnek. mivel pl nekem az első párom a nagy szerelmem volt nehéz őt überelni és kiakasztanak ezek a "neki kisebb volt mint nekem?" "jobban nézek ki mint ő?" kérdések is... én sose kérdezném meg az új páromat ilyenekről, én viszont folyton kifogom ezeket a kíváncsi gyökereket
2018. márc. 23. 14:15
 14/24 anonim ***** válasza:
45%
ma 14:15 Vége lett, csak nem volt olyan nagy szerelem, ha meg nem tudsz túl lépni, minek más?
2018. márc. 23. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
tul kellene lepjek, de az ilyen kerdesek nem hagynak tiszta lapot.
2018. márc. 24. 09:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Az 5 éves kérdésem újra feldobom. Tényleg az ötödét valljátok be kb.?
2018. jún. 20. 21:38
 17/24 anonim ***** válasza:
hahaha bevallom azt a temérdek 5öt :'D
2018. okt. 28. 11:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

4 exemből csak 2-őt érdekelt a múltam ezen vonatkozása. Ebből is kihúzhatunk 1-et, mert az első eleve tudta, hogy ő az első a második meg azt tudta, hogy az elsővel sosem volt orgazmusom. Amit orvosolt is.

A 3 és 4 pedig sosem kérdezte konkrétan viszont tudták, mert a része volt az életemnek és formáltak (ezek ugye mind komoly kapcsolatok voltak).

A szórzó 1.

Sosem volt vállalhatlan a múltam, viszont ha olyan is lenne akkor is vállalnám mert aki komolyan akar engem annak el kell fogadnia.

(viszont volt olyan pasi aki kb azért ejtett mert nem tartott eleg "tapasztaltnak")

2018. okt. 28. 12:28
 19/24 anonim ***** válasza:

En bevallom oszinten. 22 es 42 eves vagyok egy 8 eves hazassagl a hatam mogott. Akinek nem tetszik, az prud es kettos mercevel mer=nem egymast keressuk.

De nem szoktak a pasik kerdezni.

Baratnokkel tobbszor szobakerult ez.

2018. nov. 11. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:

ranezek, felhuzom a szemoldokom, es annyit mondok: "maganugy". es temat valtok.

az ertelmesebbje ertekelte, a tobbiert nem volt kar.

2018. nov. 11. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!