Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, jellemzően milyen osztót használtok a tényleges és a párotoknak bevallott pasik számára?
Nem használok/ használtam semmilyen osztót.
Nyilván annyira értelmesekkel jártam, h. egyikőjük sem kérdezte, nem ez volt a fontos velem kapcsolatban. Nem volt hírem, nem én voltam a falu/ egyetem qrvája...
Általában hosszabb kapcsolataim voltak (20 éve élek nemi életet, és nem tinédzserként kezdtem), a szám most 8.
Osztanom kellene?
4 exemből csak 2-őt érdekelt a múltam ezen vonatkozása. Ebből is kihúzhatunk 1-et, mert az első eleve tudta, hogy ő az első a második meg azt tudta, hogy az elsővel sosem volt orgazmusom. Amit orvosolt is.
A 3 és 4 pedig sosem kérdezte konkrétan viszont tudták, mert a része volt az életemnek és formáltak (ezek ugye mind komoly kapcsolatok voltak).
A szórzó 1.
Sosem volt vállalhatlan a múltam, viszont ha olyan is lenne akkor is vállalnám mert aki komolyan akar engem annak el kell fogadnia.
(viszont volt olyan pasi aki kb azért ejtett mert nem tartott eleg "tapasztaltnak")
En bevallom oszinten. 22 es 42 eves vagyok egy 8 eves hazassagl a hatam mogott. Akinek nem tetszik, az prud es kettos mercevel mer=nem egymast keressuk.
De nem szoktak a pasik kerdezni.
Baratnokkel tobbszor szobakerult ez.
ranezek, felhuzom a szemoldokom, es annyit mondok: "maganugy". es temat valtok.
az ertelmesebbje ertekelte, a tobbiert nem volt kar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!