Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, jellemzően milyen osztót használtok a tényleges és a párotoknak bevallott pasik számára?
Figyelt kérdés
Pasi alatt értem itt azt, akivel akárcsak egyszer is szexeltetek. Ha pl. 15-ből 3-at vallasz be, akkor az osztó 15/3=52013. szept. 27. 12:27
21/24 anonim válasza:
sokkal érdekesebb szám a minden nap mással levés napszáma. Ha 4 különbözővel voltál 4 nap alatt akkor 4, ha 5-es négy nap alatt, akkor 5:) de 5 az öt nap is:)
22/24 anonim válasza:
Egy párom volt a jelenlegi előtt, de ha több is lett volna, azt is elmondtam volna. Ha emiatt elítél, nem az én emberem.
23/24 anonim válasza:
"Ha pl. 15-ből 3-at vallasz be, akkor az osztó 15/3=5"
Húha, látom itt már az elemi matematika és a szövegértés sincs meg a kérdezőnél.
24/24 anonim válasza:
Ennyi ev utan sem sikerült leakadni a témáról? Ha már ilyen bizton állítod h minden nő kamuzik, könyörgöm, legalább tanulj egy kis matekot és szövegértést. Általános iskolás anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!