Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha a pasitoknak volna egy fogadott lánya? Részletek lent.
A lényeg 38 éves férfi vagyok, és éppen szeretnék egy új kapcsolatot kialakítani.
Van egy fogadott lányom, akit 6 éves kora óta ismerek. (Anyukájával próbálkoztam, ami nem sikerült túl jól, de a gyerek nagyon megszeretett engem, és viszont) Tegnap eszméltem rá, hogy ő más számára már felnőtt nő, mert 18 éves lett.
Nekem gyerek, és valahol kétségbe esve próbálnám visszatuszkolni a 12 éves korba. Szóval hetente többször nálam van, kipakolja a hűtőt, otthon érzi magát, pont úgy viselkedik mint ahogy természetes szerintem, hogy egy kislány viselkedik az apaképével szemben. Ha tévézünk odabújik, és én meg olyan kedves vagyok vele, ahogy más nőnemű lényhez nem tudok szólni. (saját vér szerinti apját utálja, és eddig az anyja összes pasiját utálta rajtam kívül, engem meg gyakorlatilag az apjának tekint)
A partnerkapcsolataimban kimondottan irányító típus vagyok, tehát valakivel szemben akit nőnek tekintek nem tudok ilyen típusú kedvességet mutatni, ha belegebedek akkor sem.
Sajnos egy fél éve véget ért egy nagy szerelmem, és most nekilátok keresni remélhetőleg egy újabb nagy szerelmet. Eddig minden barátnőm kislányként találkozott a fogadott lányommal, és senkit nem zavart. Most viszont, nem tudom, hogy mire számíthatok.
Pláne, hogy tényleg iszonyatosan elkényeztetem, mézesmázosan kedves vagyok felé, elhordom erre arra hetente több helyre megyünk. (Elkísér sokszor tárgyalásokra, és külföldre, meg heti mozi+pizza stb.), és ha megyünk utazgatni az új párommal, a felére őt is elvinném mint a gyerekem.
Milyen volna ezt egy nőnek feldolgozni? Mármint, hogy ő egy 18 éves nőt pillant meg, aki nekem gyerek marad mindig? Illetve ugye, nincs köztünk vérségi kapcsolat, de gyakorlatilag a halálom esetén ráhagyok egy csomó mindent. Ezt milyen érzés feldolgozni? Illetve nem vagyok őt leszámítva sikeres a gyermekek megszeretésében. Tehát ha a következő kedvesemnek, lesz egy kislánya, koránt sem biztos, hogy a gyereke felé nyújtott korrektségen kívül tudok bármit produkálni. Anno a fogadott lányom, semmiben sem hasonlított egy átlagos kislányra, hanem egy hihetetlenül problémás gyerekben lévő, nagyon tiszta jelem volt, akit lehetetlen volt nem szeretni nekem, de mindenki más sikítva elrohant volna a közeléből.
Illetve sajnos tudom, hogy egyre anyagiasabb a világ, de én ennek a kislánynak pont úgy meg szándékozok adni mindent, mintha a saját vér szerinti gyermekem volna. Ezt milyen érzés volna feldolgozni?
Szóval hölgyeim várom a véleményeket.
jó látni, h vannak még ilyen emberek. fura ez a világ, h a szeretet kezd különccé válni.
szerintem arról van szó, h Te is vágytál egy gyermekre, és ahogy levettem vér szerinti gyereked nincs. a Ti kapcsolatotokba pedig újonnan érkezőknek nem kéne beleszólást hagyni
Én szeretnék hinni az emberi öneztlensegben es jósagban, de sokszor ráfáztam.
Annyit tudok mondani, 37 éves nökent, hogy semmi sincs ingyen , es egy ferfi sose volt velem kedves , csak úgy, emberségböl, hanem mindig kiderult , hogy vár valami szexualis ellenszolgaltatast.
Most is szuksegem volna igaz baratokra, de sajnos en ilyet nem talaltam soha, önzetlen baratot , es önzetlen baratsagot, ilyet ferfitol nem tapasztaltam soha , ugyhogy eleg kulönös törtenet, tul szep, hogy igaz legyen , nekem ugy tunik.
Egy ferfi sose kedves , csak ha tetszem, akkor meg nem baratsagot akar
Szóval nekem az a véleményem, hogy akinek nagy szerelme volt, az nem kezd rá fél évre kapcsolatot.
A szerelem szóval egy korodbéli ember, legalábbis aki mélyérzésű az nem dobálózik igy ahogy az irásodba teszed. No már most ez felvet egy csomó kérdést: hogy az érzéseid ennyi idős korodra miért ilyen sekélyek.Sekélyesek.
Az becsülendő, hogy felnevelted a kislányt, bár a majom szeretet sosem állt a szívem netovábbjához és írásod szintén erről és még sok sok negatívumról tanuskodik.
Én nőként(csak beszélgetésileg) eszem ágában nem lenne kezdeni egy veled hasonló kaliberű emberrel, mert valószínűleg 2-3 héten belül síkítva meneküldék a gicselőadástól hemzsegő műsorodból, ami kizárólag az egoizmusról szól, és arról hogy kb olyan nő volna ebbe a szirupba való, aki titeket kettőtöket kiszolgál, é néha "fizetség gyanánt külhonba elmehet veled, mert te nagylelkűen "elviszed" mint megtürt személy..
Na nem...ne is haragudj, de erre egyetlen normális nőt nem fogsz találni...
Tömören.
3+ Jah, és nem igazán foglalkoztat,hogy egy kislány ippeg a 18. évét tapossa, lévén nekem is vanak lányaim, de megmondom neked őszintén, alig valamivel fiatalabb a legnagyobb lányom, de még őt sem birnám igy elviselni, mint amit te irtál-pedig az a sajátom.
És hogy ne nagyon fujtass: neveltem más ember kislányát, picinek, és a gyerek rajongott értem,. De az nem volt majomszeretettel nevelve, sem szirupban, hanem a korának megfelelően.
Kettes aki a négyes is vagy, ne csodálkozz azon, hogy nincsenek igaz barátaid. Nekem vannak.
Személy szerint én sem hiszek már az emberi jóságban, de ez nagyon sok eljótékonykodott milliómba került. Viszont nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy embernek ne legyen legalább négy barátja akit felhívhat ha baj van, és akire számíthat, vagy akikről tudja, hogy szeretik Ha ez hiányzik akkor magadba kell nézned, mert vélhetőleg te csak akkor vagy boldog ha kapsz, és ez nem működik.
1-es Igazad van mindig nagyon szerettem volna egy saját kislányt, még most is szeretnék, csak az anyukáját kéne megtalálnom.
Majomszeretetben meg mindenkinek igaza van elismerem.
8 Csodálkozom a gyerek anyján, hogy ezt eltűri-bár a pénz nagy úr sz se róla, ls van olyan ember aki ezért a saját gyerekét is képes beáldozni.
Egy apa gyerek kapcsolat nem olyan mint a tiétek.
Egy egészséges majd 16 éves gyerek, aki odáig és vissza van az apjáért sem úgy él-mint ami nálad van.
Én csak egyetlen egyet kérdeznék még:
Te mond belegondoltál te abba, hogy mit művelsz?
*pont úgy viselkedik mint ahogy természetes szerintem, hogy egy kislány viselkedik az apaképével szemben.
Már egy 16 éves gyerek sem viselkedik évek óta igy az apjával,pedig szereti, tiszteli, és odáig-és vissza van érte, rajong érte, akivel minden nap él. Nem hogy egy 18 éves kölök és az ami nálatok van.
Szerintem a legjobbat akkor teszed (ha már sok mindent megúsztál) hogy vegyél fel egy takaritónőt,bejárónőt akkor legalább elmondhatod magadról, hogy több embert nem tettél tönkre. Csak ezt az egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!