Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a pasitoknak volna egy fogadott lánya? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A lényeg 38 éves férfi vagyok, és éppen szeretnék egy új kapcsolatot kialakítani.

Van egy fogadott lányom, akit 6 éves kora óta ismerek. (Anyukájával próbálkoztam, ami nem sikerült túl jól, de a gyerek nagyon megszeretett engem, és viszont) Tegnap eszméltem rá, hogy ő más számára már felnőtt nő, mert 18 éves lett.

Nekem gyerek, és valahol kétségbe esve próbálnám visszatuszkolni a 12 éves korba. Szóval hetente többször nálam van, kipakolja a hűtőt, otthon érzi magát, pont úgy viselkedik mint ahogy természetes szerintem, hogy egy kislány viselkedik az apaképével szemben. Ha tévézünk odabújik, és én meg olyan kedves vagyok vele, ahogy más nőnemű lényhez nem tudok szólni. (saját vér szerinti apját utálja, és eddig az anyja összes pasiját utálta rajtam kívül, engem meg gyakorlatilag az apjának tekint)

A partnerkapcsolataimban kimondottan irányító típus vagyok, tehát valakivel szemben akit nőnek tekintek nem tudok ilyen típusú kedvességet mutatni, ha belegebedek akkor sem.

Sajnos egy fél éve véget ért egy nagy szerelmem, és most nekilátok keresni remélhetőleg egy újabb nagy szerelmet. Eddig minden barátnőm kislányként találkozott a fogadott lányommal, és senkit nem zavart. Most viszont, nem tudom, hogy mire számíthatok.

Pláne, hogy tényleg iszonyatosan elkényeztetem, mézesmázosan kedves vagyok felé, elhordom erre arra hetente több helyre megyünk. (Elkísér sokszor tárgyalásokra, és külföldre, meg heti mozi+pizza stb.), és ha megyünk utazgatni az új párommal, a felére őt is elvinném mint a gyerekem.

Milyen volna ezt egy nőnek feldolgozni? Mármint, hogy ő egy 18 éves nőt pillant meg, aki nekem gyerek marad mindig? Illetve ugye, nincs köztünk vérségi kapcsolat, de gyakorlatilag a halálom esetén ráhagyok egy csomó mindent. Ezt milyen érzés feldolgozni? Illetve nem vagyok őt leszámítva sikeres a gyermekek megszeretésében. Tehát ha a következő kedvesemnek, lesz egy kislánya, koránt sem biztos, hogy a gyereke felé nyújtott korrektségen kívül tudok bármit produkálni. Anno a fogadott lányom, semmiben sem hasonlított egy átlagos kislányra, hanem egy hihetetlenül problémás gyerekben lévő, nagyon tiszta jelem volt, akit lehetetlen volt nem szeretni nekem, de mindenki más sikítva elrohant volna a közeléből.

Illetve sajnos tudom, hogy egyre anyagiasabb a világ, de én ennek a kislánynak pont úgy meg szándékozok adni mindent, mintha a saját vér szerinti gyermekem volna. Ezt milyen érzés volna feldolgozni?

Szóval hölgyeim várom a véleményeket.

2013. okt. 15. 23:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

3-as. Nem vagyok érzelmileg sekélyes egyáltalán, és eddig életemben kétszer, ha szerelmes voltam.

Egyszer valamikor gyermekoromban úgy 17 évesen az első, meg most az utolsó kapcsolatomban. Nekem ez hatalmas dolog volt, mert sajnos a nők eléggé gyorsan pörögtek az életemben. Ráadásul a hiszti küszöböm nulla, általában az első nagyobb hisztinél kiléptem a kapcsolatokból . (tudok bocsánatot kérni, vagy elismerni ha hibáztam, de az észérvekben hiszek, a zsarolásban meg nem) Nem hajtottam a nőket sosem, viszont ahogy kiléptem egy kapcsolatból páran mindig ráugrottak, úgyhogy két kapcsolat között a legrövidebb időm 1,5 óra volt, ez a 6 hónap a rekordom, úgy hogy most is elég sok rám vadászó hölgyet kerülgetek, hogy el ne kapjanak. Az utolsót tényleg szerettem, de z a 38 év ez elég sok már férfiben is, ezért nem érek rá sebeket nyalogatni, hanem kéne valakit majd találnom akivel esetlegesen lehet egy vér szerinti lányom, vagy fiam is. Akit vélhetőleg majomszeretettel fogok felnevelni, és vélhetőleg kislányomnak, kisfiamnak tekinteni még remélhetőleg 40 évig. . Sosem csaltam meg senkit, nem volt alkalmi kapcsolatom, és sosem hazudtam célt vagy szándékot nőnek.

2013. okt. 16. 03:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Sok a rosszindulat ej ej.

Itt elég sokan vagytok perverzek vagy mit tudom én.

Szerintem a bújás alatt teljesen más értünk.

Takarítónőm meg van természetesen.

A reakciók viszont érdekesek, tökéletesen jók a kérdés szempontjából.

2013. okt. 16. 03:46
 13/14 anonim ***** válasza:

11

No szép ez az előadás, amit ebben a hozzászólásodban írtál, csak nem igaz.

Mert egy ilyen ember akinek te leírtad magad, és a nyitó kérdésed béli ember, az két külön kategória.

A Teljes 11-es hozzászólásod kamu, sőt az utolsó két hozzászólásod után azt mondom, hogy a teljes kérdésed is, és az egész amit itt nyújtottál kamu.

2013. okt. 16. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem az a furcsa, hogy azt irod, hogy a nökkel csak szexelsz, de ugy nem tudod babusgatni , szeretgetni öket mint a " nevelt lanyod" , tehat azokkal nincs összebujas.

Szerintem azert nincs, mert képtelen vagy ra, mert szerelmes vagy abba a 18 eves lanyba, csak lehet meg te se akarod ezt felfogni

2013. okt. 17. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!