Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a szex ha minden más jó?

Figyelt kérdés

Nem tudom vapahogy ez szemétseg ha hosszú idő után se jó akkor szakítás? Ha jó a kapcsolat a szex is jó.(másik technikajának javítása,vagy a nő hogy viszonyul hozzád az ágyban)

Hipotetikus kérdés csak elgondolkodtam lenne egy aranyos lány,kedves meg minden de az ágyban ilyen essünk túl rajta. Ti mit gondoltok erről?

Teszem azt én tudom nem tudnék nagyon egy prűd emberrel kapcsolatban lenni ahol mondjuk az szex téma tabu. Ilyenekre gondolok,vagy nincs fantázia. Akármi.

ma 10:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

"A szex egy tanulhato dolog, leeht rajta csiszolni."

Nem feltétlenül. Vagy csak egy bizonyos határon belül. Ha pl. azért nem jó, mert nem az igazi a kémia sem, eltér a libidó is, azon nem nagyon van mit "dolgozni". Említi a kérdező a fantáziátlanságot, prűdséget - ezek egyébként a személyiséggel is összefüggnek (ami egyetértek, nem nagyon változik) -, szintén nem annyira csiszolhatóak. A prűdség miatt még talán el lehet küldeni terápiára (már akit), de a fantáziátlanság kapcsán ez sem játszik.

ma 10:37
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Meg ahol már a szexen dolgozni kell... nekem erről a kín, az erőltetett görcs ugrik be, és ez annyira kiábrándító. Hamar lenullázná a libidóm, belekezdeni sem lenne kedvem, aztán valóban dobnám, mint a pestisest.
ma 10:40
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

"Hipotetikus kérdés csak elgondolkodtam lenne egy aranyos lány,kedves meg minden de az ágyban ilyen essünk túl rajta. Ti mit gondoltok erről?"

Azt gondolom erről, hogy egy életed van, ne kúrd el. Ha tudtál találni aranyos, kedves, de sajnos prűd lányt, akkor fogsz tudni találni aranyos, kedves, nem prűd lányt is.

ma 10:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A másik pedig, hogy ha a kapcsolat valamelyik összetevőjével nagyon elégedetlen vagy, az egy idő után ki fog hatni a kapcsolat egészére, türelmetlen, elégedetlen, boldogtalan leszel vele.
ma 10:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Nektek a szexualitas es az intimitas kimerul a behatolasos szexben?
ma 10:52
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem merül ki abban. Valószínűleg semmi se jó ebben az esetben.
ma 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
12-es làny vagy? Pont ezt mondta az exem is, èn vagyok a màsodik vàlaszolò. Görcskènt èlte meg, de mègis fadarabkènt viselkedett, azèrt kèrdem. :D
ma 11:00
 18/21 anonim ***** válasza:

"Nektek a szexualitas es az intimitas kimerul a behatolasos szexben?"

Ez most honnan jön ide? Amúgy mutass egy embert, aki prűd a behatolásos szexben, de nem prűd bármi más szexuális dologban. Legfeljebb akinek valamiért nem megy a behatolás, aztán kompenzál ezerrel.

ma 11:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Most nem arrol beszelek, hogy olyan szinten nem jo a szex, hogy ekkora elteres van. Nyilvan ha valaki napi otszor szexelne, de a parja nem, az egy “kibekithetetlen” ellenezet es ilyen esetben mindket fel serul ebben a kapcsolatban.

En itt most arra gondoltam, amikor mondjuk a noi oldalon nincs orgazmus, vagy nem 10/10 minden menet, hanem 10/6.

ma 11:31
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha minden más jó, én nem rúgnám fel a kapcsolatot a szex miatt. Nekem ez nem olyan fontos, és idővel úgyis háttérbe fog szorulni, kb a gyerek születétől kezdve.
ma 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!