Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálnátok, ha a párotok késztetést érezne arra, hogy mindenbe beleszóljon, mindenre legyen valami megjegyzése, amikor az elképzelései nem egyezik azzal, amit ti csináltok/gondoltok?

Figyelt kérdés
tegnap 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Még haverként sem tűrök meg magam mellett ilyen embert. Ezzel párkapcsolat? Jó vicc. Kínozza magát akinek jólesik, én nem szeretek szenvedni.
tegnap 21:54
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ez általában qrvára idegesíti az embereket.

Szóval, ahogy fentebb is írták.

Haverként nem, kollegaként, ha muszáj, párkapcsolatban sohasenemse.

tegnap 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Rövid úton véget érne az a párkapcsolatom.
tegnap 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem, a-a, semennyire.
tegnap 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ismerkedésem, amiben a másik félnek meggyőződése volt, hogy mindent jobban tud. Mérnök volt, én pedagógus. Még arról is konkrét véleménye volt, ami fekete-fehéren volt megfogalmazva, sikeres emberek által elismerve. Okokat tudott felsorakoztatni a hülyeségére(ő 5 évesen írni és olvasni tudott, szerinte minden más 5 évesnek is kellene).

Ha valamiben ne adj isten kiderült, hogy még sincs igaza, keresett egy másik témát vitatkozni.

Borzasztó idegesítő volt. Szerencsére ez a “képessége” hamar kiderült, nem folytattam vele az ismerkedést.

tegnap 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Se meddig mi értelme azonnal lapàt...
tegnap 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
tegnap 22:42
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Volt egy gyerekkapcsolatom.. vissza tekintve nagyon beteges volt.. szeretem ezeket a nyavogos tini zeneket meg mai napig is, es ez a gyerek meg volt gyozodve arrol hogy a halott apjanak ez nem tetszene. Es titkon mikor nem figyeltem kitorolte oket.. elsore furcsaltam majd mikor tobbszor elofordult kiderult. Ekkor elmondta hogy szerinte megse halt az apja csak megjatszottak a temetest. Ezek utan gyorsan veget vetettem ennek, kertem szunetet ( mert mar agresszio jelei is mutatkoztak) es egyszer csak felhivtam hogy vege nem birom folytatni ( utana nem sokkal megismerkedtem egy sraccal, ) ez a fiu focizott es az exem beszelt vele es elmentek egyutt forcizni meg amikor mentem haza munkabol otthon volt nalunk noverem.gyerkeit latogatta.. szoval ilyen zaklatoba felcsapott.. majd vegul a srac akivel jartam foci mellett megbeszelte vele merrol hanymeter
tegnap 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha továbbra is csinálja, hiába jelzem, hogy nincs ínyemre, akkor mutatom, merre van az ajtó, ha nem tetszik.
tegnap 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem szeret.
ma 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!