Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen tulajdonság és tolerálnád?
Barátnőm sokszor olyanba vitába képes belemenni amiről akkora háttér ismerete nincs mégis csak a magáét mondja meggyőződéssel.
Egyre többször van ilyen.
Pl képes vitát generálni egy húlyeségből. Én szeretem a rendet és sok dolgot megtart Barátnőm ami sokszor szanaszét van. Egy idő után elpakolok.
Tegnap ő főzött és készítette elő a dolgokat. Majd haza jöttem segítettem és képes volt a daráló dobozát rajtam keresni, mert nem találta és hiába mondtam nem dobtam ki. De csak hajtogatta h én voltam. Már kiabáltunk és eszébe jutott h nem dobozból vette ki.
De csak én dobhattam ki mert én pakolok mindig.
Ugyanilyen volt fel éve kb mikor pakolta a cuccait és fontos gyermekkori emléket nem talált, akkor is engem gyanúsított, sőt csúnyán beszélt velem h én dobtam ki, miattam nem találja..
Az is később kiderült megvolt, csak nem emlékezett hova tette pakolás közepette
Exem akkor volt ilyen, mikor megcsalt. Más gyanús nincs? Nincs összenőve a mobiljával? Gyanúsan sokat ül bent vele a wc-n? Nincs szex és nem is kezdeményezte? Nem távolodott el érzelmileg?
Ez a viselkedés, hogy mindenben te vagy a rossz, te vagy a hibás, egyfajta önvédelmi mechanizmus. Ezzel igazolja saját maga előtt, hogy miért jogos, hogy félrelép.
Arról nem beszéltél, hogy hányszor volt az, hogy tényleg te pakolás el valamit, amit nem talált.
De amúgy mindez annak a jele, hogy már elege van belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!