Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit választanátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hihetetlen lesz a sztorim. Egy szerelmi háromszögbe gabalyodtam.

Adott egy hölgy, velem egyidős, saját lakás saját kocsi és egy gyerek. Szexkapcsolatnak indult.

Majd jött még egy hölgy, nálam sokkal fiatalabb, albérletben lakik, se kocsi se gyerek. Szintén szexkapcsolatnak indult, viszont az is maradt, míg az első hölgy komolyabb lett.

Nagyon sokáig voltak mindketten, egymás tudta nélkül. Tudom, gerinctelen húzás volt, de már régen se tudtam merre menjek. Mikor elkezdték sejteni a dolgokat mindketten elkezdtek drámázni, egymást is megtalálták.

Most jelenleg egyikkel sem vagyok, viszont mindkettőnél sikerült elérnem hogy adjon még egy esélyt. De nem tudom melyikkel érné meg jobban hogy mostmár csak ráfigyeljek.

Az első hölgy egy családot adott nekem, együtt építettük az otthonunkat, viszont vele nagyon nehéz, sok a veszekedés, de több érzelem és emlék vele van. Viszont nagyon beárnyékol az, hogy már lassan 2 napig nem működik veszekedés nélkül.

A második hölgy pedig az ágyban bolondít meg, de a személyisége is imádnivaló, ő is hamar lobban, de nincs meg annyira a kötődés hiszen sosem voltunk együtt. Viszont hihetetlen milyen kisugárzása van, bárki hamar belé szeretne, én sem tudom elengedni.

Lehet gáz, én 33 éves vagyok, de egyszerűen megrekedtem, nem tudom merre lépjek. Úgy érzem ha döntök is, a másik hölgyet elengednem pokoli nehéz lesz. Milyen szempontok alapján kezdjek építeni?

ma 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy totál más nővel kéne ismerkedned mert a kettő közül egyik se illik hozzád.
ma 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem. Neked ők ketten tesznek ki egy egészet. Önmagában mindegyik kevés lesz, valami mindig hiányozni fog.

Ráadásul oda a bizalom is részükről, ami teljesen jogos. Ne csodáld, hogy veszekednek meg drámáznak.

Mindegy, hogy kit választasz, nincs jó döntés. Csak más szempontból rossz.

ma 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt hagyd békén, eleget tettél már ígyis...
ma 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
fiatalabb és gyerek mentes egyértelmű.
ma 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ember veled nagyon komoly mentális bajok vannak. Kezeltesd magad szakemberrel, mielőtt nők életét keseríted meg.
ma 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul “drámázásnak” nevezni a patkány viselkedésed miatti jogos kiakadást is azt mutatja, hogy teljesen elszakadt a valóságtól a világod. Mondom, sürgősen kezeltesd magad.
ma 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha az elsővel működött volna, most nem tartanál itt.

Ami nem jelenti azt, hogy a második majd jó lesz, de az elsővel már tudható, hogy nem működtök.

Egyébként, ha ennyire tudsz csajozni, meg esélyeket kapni én mennék tovább a helyedben valakire, tiszta lappal.

Akit te is komolyan veszel már az elejétől.

ma 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Tökéletes nőt sosem fogsz találni mert nincs, ahogy tökéletes férfi sincs.

Így sosem fogod azt érezni hogy tökéletesen passzol hozzád a másik. Olyan sem lesz hogy teljesen vitamentes lesz egy párkapcsolat.

Úgyhogy teljesen mindegy melyik nőt választod, lehet akár egy harmadik is, mindig lesz olyan hogy valamilyen hiányérzet alakulhat ki benned, mert nincs tökéletes ember.

Az még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy egyedül legyél egy ideig amíg átgondolod a gerinctelen viselkedésedet, és letisztázódnak benned az érzések és a gondolatok?

Tudod ezzel a szemét viselkedéssel lehet elüldözni egy olyan potenciális társat aki ugyan nem tökéletes de lehet hogy szeretett volna érdekek nélkül.

Te meg csak azt számolgatod a matekfüzetedbe hogy melyik nővel nyerhetsz nagyobbat.

Egyszer volt szerencsém egy ilyen emberhez. Mindig az volt a fontos hogy melyik nőből "mit tud kinyerni". Így mindig párhuzamosan hülyített több nőt. Pedig lett volna akivel normális kapcsolata lehetett volna, de akinek beteg a lelke az képtelen normálisan hozzáállni a dolgokhoz és kiválasztani egy bizonyos nőt és kitartani mellette (még ha nem is tökéletes a másik). Sz_r dolog a FOMO (fear of missing out), hosszabb távon tönkre is teszi az életed.

ma 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A fiatalabb.
ma 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!