Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma az,ha valaki örökké szingli akár
maradni?
Figyelt kérdés
Tudatosan,ha valaki nem akar párkapcsolatban élni,nem akar gyereket,nem akar családot.
Ezzel mi a baj manapság?
Miért előítéletesek az emberek ezzel kapcsolatban?
Ha egy magasszintű remete vagy, aki önszántából vonult el, akkor nemhogy nem bsztatlak, de minden tiszteletem.. Viszont ha kényszerből vagy ott, akkor elszomorodom a benned rejlő kiaknázatlan potenciál elsivárosodásán.
ma 11:38
2/10 anonim válasza:
Hidegen hagyj mit csinálsz. Nem tudom miért vagy előítéletes az idegen emberek iránt...
ma 11:39
3/10 anonim válasza:
Ilyenek fognak öregen magukban beszélni.
ma 11:41
4/10 anonim válasza:
Hát én már most magamban beszélek pedig nem vagyok öreg. :D
ma 11:42
5/10 A kérdező kommentje:
Én a TV-vel beszélgettem főleg ha valami aranyér vagy gomba reklám bejött
Le is mondtam januártól a tv előfizetést,csak internet, netflix,telefon
ma 11:45
6/10 anonim válasza:
Különbség, hogy valaki aromantikus, aszexuális, mentális beteg, testileg beteg és azért nem akar kapcsolatban lenni, vagy azért mert be van reszelve attól, hogy csalódik, lehúzzák anyagilag stb. Utóbbi esetben sajnálom, hogy semmi ön és emberismerete. Gyereket amúgy a népesség 80-90%-nak nem kéne úgyhogy tök oké, hogy nem kell, de örökké szinglinek maradni csak azért mert lusta önfejlesztést tartani valaki szánalmas kategória.
ma 11:48
7/10 anonim válasza:
Szerintem általában mindenki a saját életével van elfoglalva és a közeli családodon kívül senkit nem fog érdekelni hogy egyedül maradsz-e.
ma 11:51
8/10 anonim válasza:
Nem tudom miért lenne ez probléma, én nem látom nem hallom, hogy ezzel foglalkoznának.
Ha férfi vagy pont nem érdekel senkit sem.
Ha nő vagy és jobban nézel ki, akkor maximum azért érdekli az embereket mert a csaj nem akar ismerkedni pedig olyan jó lenne mert úgy kívánják jónéhányan..
Jól kinéző pasiknál kb. ugyanez ...de sóképű pasiknál ez ritkább, max csak szexkapcsolatokat akarnak , de a nőknek max az a bajuk azért hangoztatják mert jajj olyan jó pasi kár, hogy nem lehet az enyém.
ma 11:54
9/10 anonim válasza:
Mert egy testileg és mentálisan is egészséges ember vágyik az ellenkező nemre, a hovatartozásra, a családra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!