Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim olyan megjegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a barátom 24 eves.

A barátom a minap volt bent a munkahelyemen, be hívtam egy kávéra. Van egy 35 éves kolléganőm aki most vált el, jót beszélgettünk amíg bent volt a párom. Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel. Hogyan reagálnátok?

júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
95%
"Mivel mostantól szingli vagy mert szakítok veled épp ebben a pillanatban nyugodtan mehetsz megdugni ha vevő rá, sok sikert!"
júl. 4. 11:51
 2/44 anonim ***** válasza:
80%
Igen
júl. 4. 11:52
 3/44 anonim ***** válasza:
93%

Yepp, az #1-esnél a pont. Magyarán nyíltan megmondta, hogy meg akarja dugni a kolléganődet, de csakis azért nem meri mert hisztit csapnál.

Nyugi, lesz majd olyan is amikor meri mert nem fél a lebukástól 🤣

júl. 4. 11:55
 4/44 anonim ***** válasza:
94%
Úgy reagálnék, hogy akkor problem solved ugyanis mostantól szingli. Nyugodtan próbálkozzon be, a frissen elvált 35 éves nőnek pont egy ilyen 24 éves kis bunkó takony fog kelleni, igazi főnyeremény!
júl. 4. 12:00
 5/44 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki tisztában van azzal, hogy amikor már nem friss a kapcsolat, elmúlt a heves szerelem időszaka akkor mások is megtetszenek a pároknak és némelyikükkel szívesen szexelne. De ezt nem kéne akkor se a másik arcába vágni rezzenéstelenül hiába igaz. Vannak olyan dolgok amelyekről jobb hallgatni. Ez pont abba a kategóriába esik.

A te párod hamarosan félre fog kefélni ha előtte nem szakít veled ez nyilvánvaló.

Vagy elfogadod, hogy ilyesmi lesz a forgatókönyv vagy megelőzöd és szakítasz vele te még mielőtt ő tenné meg.

júl. 4. 12:00
 6/44 anonim ***** válasza:
81%
Szerinte a kolléganő csak a langyos szexuális teljesítményére vár? Vagy ő olyan, aki leszarja, a másik akar-e vele dugni?
júl. 4. 12:18
 7/44 A kérdező kommentje:
énis azt mondtam neki, hogy még lehetsz szingli
júl. 4. 12:43
 8/44 anonim ***** válasza:
6%

Kérdezd meg a kolléganődet ,hogy bejön-e neki a pasid!

Csinálhatjátok 3-as felállásban is!

júl. 4. 12:46
 9/44 anonim ***** válasza:
4%

"Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel."

Szerintem nem pont így hangzott el a szájából... 🤣

júl. 4. 12:53
 10/44 A kérdező kommentje:
nem így hangzott, de azt a du...nám, jó kis m..f
júl. 4. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!