Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?
25 éves vagyok, a barátom 24 eves.
A barátom a minap volt bent a munkahelyemen, be hívtam egy kávéra. Van egy 35 éves kolléganőm aki most vált el, jót beszélgettünk amíg bent volt a párom. Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel. Hogyan reagálnátok?
Yepp, az #1-esnél a pont. Magyarán nyíltan megmondta, hogy meg akarja dugni a kolléganődet, de csakis azért nem meri mert hisztit csapnál.
Nyugi, lesz majd olyan is amikor meri mert nem fél a lebukástól 🤣
Mindenki tisztában van azzal, hogy amikor már nem friss a kapcsolat, elmúlt a heves szerelem időszaka akkor mások is megtetszenek a pároknak és némelyikükkel szívesen szexelne. De ezt nem kéne akkor se a másik arcába vágni rezzenéstelenül hiába igaz. Vannak olyan dolgok amelyekről jobb hallgatni. Ez pont abba a kategóriába esik.
A te párod hamarosan félre fog kefélni ha előtte nem szakít veled ez nyilvánvaló.
Vagy elfogadod, hogy ilyesmi lesz a forgatókönyv vagy megelőzöd és szakítasz vele te még mielőtt ő tenné meg.
Kérdezd meg a kolléganődet ,hogy bejön-e neki a pasid!
Csinálhatjátok 3-as felállásban is!
"Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel."
Szerintem nem pont így hangzott el a szájából... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!