Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?
25 éves vagyok, a barátom 24 eves.
A barátom a minap volt bent a munkahelyemen, be hívtam egy kávéra. Van egy 35 éves kolléganőm aki most vált el, jót beszélgettünk amíg bent volt a párom. Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel. Hogyan reagálnátok?
"Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel."
Milyen bájos.... felér egy "jójt kedvesemmel", ha utána még el tudtál aludni mellette.
Némelyik embert irígylem a birka türelme miatt....
A te barátod nem tisztel téged, és szarba se néz!
Ha valóban szeretne és tisztelne, még ha így is gondolná, hogy a kolléganőd jó kis milf, akkoris lenne benne annyi szeretet feléd, hogy normális ember ilyennel sose bántaná a párját!
A hapsit szívasd meg kicsit: mondd neki, hogy mutatsz neki valamit. Kérj tőle egy talpmasszázst egy munkanap után, majd szagolja meg a talpadat büntiből, mert ilyeneket mond.
Ez nem fair, ha van neki barátnője. Olyan, mint akinek egy nem lenne elég.
"A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?"
Az a baj, hogy ez minden második nőre ugyanúgy igaz, aki szembe jön veletek az utcán, vagy fekszik mellettetek a strandon. Mindegyik miatt ugyanilyen stresszes vagy? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!