Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim olyan megjegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a barátom 24 eves.

A barátom a minap volt bent a munkahelyemen, be hívtam egy kávéra. Van egy 35 éves kolléganőm aki most vált el, jót beszélgettünk amíg bent volt a párom. Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel. Hogyan reagálnátok?

2024. júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
85%

"Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel."

Milyen bájos.... felér egy "jójt kedvesemmel", ha utána még el tudtál aludni mellette.

Némelyik embert irígylem a birka türelme miatt....

2024. júl. 4. 15:21
 32/44 anonim ***** válasza:
88%

A te barátod nem tisztel téged, és szarba se néz!

Ha valóban szeretne és tisztelne, még ha így is gondolná, hogy a kolléganőd jó kis milf, akkoris lenne benne annyi szeretet feléd, hogy normális ember ilyennel sose bántaná a párját!

2024. júl. 4. 17:11
 33/44 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem b@szod ki?
2024. júl. 4. 17:14
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

A hapsit szívasd meg kicsit: mondd neki, hogy mutatsz neki valamit. Kérj tőle egy talpmasszázst egy munkanap után, majd szagolja meg a talpadat büntiből, mert ilyeneket mond.

Ez nem fair, ha van neki barátnője. Olyan, mint akinek egy nem lenne elég.

2024. júl. 4. 17:26
 35/44 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem egy nem elég neki, meg másról fantáziál
2024. júl. 4. 17:38
 36/44 anonim ***** válasza:
90%
Jól elintézte, hogy még a munkahelyeden se érezd jól magad!
2024. júl. 4. 18:38
 37/44 A kérdező kommentje:
Amúgy igen
2024. júl. 4. 21:44
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Igazi kultúrlény a pasid.
2024. júl. 5. 10:00
 39/44 anonim ***** válasza:
34%

"A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?"

Az a baj, hogy ez minden második nőre ugyanúgy igaz, aki szembe jön veletek az utcán, vagy fekszik mellettetek a strandon. Mindegyik miatt ugyanilyen stresszes vagy? 🤣

2024. júl. 5. 12:17
 40/44 A kérdező kommentje:
#39 amúgy kajak igazad van
2024. júl. 5. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!