Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim olyan megjegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a barátom 24 eves.

A barátom a minap volt bent a munkahelyemen, be hívtam egy kávéra. Van egy 35 éves kolléganőm aki most vált el, jót beszélgettünk amíg bent volt a párom. Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel. Hogyan reagálnátok?

2024. júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
26%

9# Szerintem sem.

Amugy meg micsoda meglepetés. Ha nekem nem lenne barátnőm, én is lefeküdnék szívesen (mintha ugyebárbcsak rajtam múlva) egy amúgy csinos nővel.

2024. júl. 4. 12:57
 12/44 A kérdező kommentje:
akkor szerinted okés ilyet mondani a párodnak?
2024. júl. 4. 12:58
 13/44 anonim ***** válasza:
24%

Amikor annyi idős voltam, mint a párod, az ilyen elvált 35-45 éves nőcik mindig csillogó szemmel néztek rám, miközben a saját korosztályom lányai is a 35-45-ös pasikért voltak oda, meg vissza...

Szóval semmi különös, mindketten levették a találkozó során, hogy bejönnek egymásnak, az ember nem hülye, látja a másik szemében a biztatást, úgyhogy ne aggódj ezen, ha akarják, úgyis megoldják.

Ne hibáztasd magad, hogy pont te ültetted le őket egy kávéra, bármelyik másik hasonlóan jól kinéző nőt elkapna, nemcsak a kolléganődet.

2024. júl. 4. 12:59
 14/44 anonim ***** válasza:
29%

Én mondtam a barátnőmnek, hogy az egyik ismerőse nagyon csinos es vonzó nő. Egyetértett.

Azt nem mondtam, hogy "ha te nem lennél, akkor megdugnám", ugyanis nem az én jókedvemtől függene ez, meg már elmúltam 20 éves.

De ezen pattogni az elég gyerekes feldogás. Kérd meg, hogy árnyaltabban fejezze ki, ha szerinte valaki tetszik neki.

2024. júl. 4. 13:02
 15/44 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván, kérdező téged is sokan szívesen elkapnának, mégsem teszik, mert nincs rá lehetőségük...

A pasid meg egy világi tapló, ha pont előtted fejezi ki a nemi vágyait a kolléganőd iránt.

2024. júl. 4. 13:08
 16/44 anonim ***** válasza:
93%
Bunko a csavod. Jo megtettszet neki valalki,de így ezt bemondani parasztsag. En ezt nem tudnam lenyelni
2024. júl. 4. 13:10
 17/44 A kérdező kommentje:
Én sem tudom benyelni, plane, hogy a kolleganőmet minden nap látom a pasim is be jön az irodába olykor
2024. júl. 4. 13:32
 18/44 anonim ***** válasza:
22%
Rendes enber. Nem csalna meg. A megcsalás döntés kérdése. Ő így döntött.
2024. júl. 4. 13:33
 19/44 A kérdező kommentje:
#18 Ezt miből gondolod?
2024. júl. 4. 13:34
 20/44 anonim ***** válasza:
80%
Te írtad, hogy csak akkor feküdne le mással, ha te nem lennél. Ebből gondolom. Miattad nem teszi meg.
2024. júl. 4. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!