Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim olyan megjegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim olyan megjegyzést tett nekem, hogy ha szingli lenne lefeküdne a kolléganőmmel. Reakciók?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a barátom 24 eves.

A barátom a minap volt bent a munkahelyemen, be hívtam egy kávéra. Van egy 35 éves kolléganőm aki most vált el, jót beszélgettünk amíg bent volt a párom. Miután este haza értünk, alvás előtt közölte velem, ha ő szingli lenne lefeküdne ezzel a kolléganőmmel. Hogyan reagálnátok?

júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
igaz
júl. 4. 13:42
 22/44 A kérdező kommentje:
izgi lesz ma bejön a munkahelyemre, próbálom kibírni hogy ne szóljak be
júl. 4. 13:44
 23/44 anonim ***** válasza:
90%
Eretlen fejben a fiu. Ha neked ennyi neuron eleg akkor hajra, de szerintem dobd ki ennel talalsz normalisabbat
júl. 4. 13:46
 24/44 anonim ***** válasza:
91%

Jó bunkó a párod, de te választottad.

Egy intelligensebb férfi legföljebb azt mondta volna, hogy milyen csinos ez a kolléganőd.

A stílus maga az ember.

júl. 4. 14:31
 25/44 anonim ***** válasza:
94%
Egy szó: Kuka.
júl. 4. 14:34
 26/44 anonim ***** válasza:
73%
T'dod mit fordítsd meg a szitut. Mond valamelyik haverjára, hogy ha szingli lennél akkor örülnél neki ha nagyon megdugna. Figyeld meg a reakcióit, egyből nem fog a fordított eset annyira tetszeni neki 😁
júl. 4. 14:46
 27/44 anonim ***** válasza:
16%
Különben az ilyen őszinteség sokszor nem káros. Mélyítheti a kapcsolatot, ha megbízol a másikban.
júl. 4. 14:48
 28/44 A kérdező kommentje:
#26 mondtam neki, vannak jó haverjai. Kérdeztem mit szolna, nem izgatja
júl. 4. 14:56
 29/44 anonim ***** válasza:
72%
Nem sokáig maradnék már vele.
júl. 4. 15:10
 30/44 anonim ***** válasza:
94%
Én már kiraktam volna a megjegyzés után.
júl. 4. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!