Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér ez egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér ez egy kapcsolatba nálatok?

Figyelt kérdés

Az exem nagyon udvarias volt és kedves mindig is. Ezt nagyon szerettem benne.

Viszont sokszor előfordult hogy más lányokkal is nagyon kedves volt ami engem már zavart. Nem azért mert féltékeny lettem volna inkább csak kényelmetlen helyzetbe hozott.

Például amikor elmentunk iszogatni és osszefutottunk egy lány ismerősével meghívta italokra. Volt hogy már kb flortolt más lányokkal hiába álltam ott mellette. Szerinte ebbe nem volt semmi.

Ami leginkább zavart az viszont az volt hogy ha rairt az exe ( fiatal lány, szerelmes volt még bele és tönkre akarta tenni a kapcsolatunk) akkor ő egyből visszairt neki és beszélgetett vele. Mivel hogy nem akarja megbantani.

Túl önző lennék ha olyan férfira vágynék aki képes másokat megbantani hogy az én érzéseimet védje?

(Nem emiatt szakitottunk)

ma 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem lennél túl önző. Főleg, ha jelezted neki, hogy ez zavar, de lesz..ta és továbbra is flörtölgetett meg beszélgetett az exével, akkor tkp a te érzéseidet hagyta figyelmen kívül a másokéval szemben.
ma 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletlen volt veled szemben. Pont emiatt kellett volna kirúgni. Egyáltalán nem fér bele, hogy más lányokat fűzöget még a szemed láttára is.
ma 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy veled kedvesen osszejott ugy másokkal is azert kedves.
ma 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!