Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér a shibari mással egy kapcsolatban?
A barátnőm szereti a BDSM-et, és az egy erős fetise hogy szeret kiszolgáltatottan megkötözve lenni szex közben. Viszont annyira szeret így megkötözve lenni, hogy a szexualitás nélkül szeretné ezt másokkal is gyakorolni, megélni.
Én ezt eléggé intim dolognak találom, és rosszul esik hogy másokra is szüksége van hogy ezt megélhesse, viszont mivel másokkal csak a kötözés részét élné meg, nem érti hogy ez miért eshet nekem rosszul.
Mit gondoltok, nekem kéne nyitottabbnak lennem erre, vagy érthető hogy kicsit szorongok emiatt?
Egyrészt fordítsd meg a helyzetet. Ahogyan a #3-as is írja, és kérdez meg hogy ő mit szólna hozzá, ha téged kötözne egy nő. Vagy mondjuk eljárnál egy dominához aki csak úgy elnáspángol mindenféle szexuális együttlét nélkül. Bár ez utóbbi már kicsit lehet hogy több a shibarinál. Minden esetre ha ezt felteszed neki akkor lehet ő is átérzi.
De amúgy Neked kell eldöntened hogy Neked belefér-e. A leírtak alapján nem, ami rendben is van, ha Te így érzel.
Én kedvelem a BDSM-et és lehet hogy engednék a páromnak, de ez valószínű csak a beállítottságom miatt. Bár könnyen lehet hogy egy alkalom után megbánnám.
Minden esetre magad dönts. Az biztos, hogy a párodnak hiányozni fog a BDSM, ha veled nem éltheti meg. Nem ismerlek Titeket, mióta vagytok együtt, mennyire komoly, de ha úgy érzed engedd had élje meg mással, és keress Te is olyat, akinél ilyen kérdések nem merülnek fel, mert egyezik az ízlésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!