Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél tudtok nézni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél tudtok nézni egy olyan férfira akinek 0 egzisztenciája van 40 éves korára?

Figyelt kérdés
Nincs semmilye de szó szerint semmi csak egy 20 éves kocsija és albérletben lakik.
ma 12:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
21%
Nem, de kérdés milyen élettörténet van a háttérben. Egy csúnya válás sok férfit lenulláz.
ma 12:41
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem volt válás az életében.
ma 12:47
 3/22 anonim ***** válasza:
10%
Lehet értékpapírokban van a pénze. Sokaknak így van. Nekem is egy csomó.
ma 12:50
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha világ életében albérletben lakott, akkor nehezen tudta volna egymaga megteremteni az egzisztenciát. Lehet, hogy nem volt túl motivált vagy egyszerűen csak megelégedett azzal, ami van. Vagy nem túl talpraesett. Ezer oka lehet, hogy nem jutott előrébb.
ma 12:51
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Erről van szó... a férfi értéke a pénzben és az anyagi javakban van. Mert amúgy semmit nem ér. Hányinger.
ma 12:55
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem, ha én 26 évesen többre vittem, mint ő 40 év alatt, akkor semmennyire nem tudnék rá felnézni és ezért nem is tudnék rá férfiként tekinteni.
ma 12:56
 7/22 anonim ***** válasza:
25%

Miért attól lesz valaki férfi, hogy sokra viszi vagy többre viszi nálad? A férfi attól férfi, hogy férfinak születik. Nem attól, hogy dolgokat ér el a világban.

ma 13:00
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

Amióta a párommal élek, látom mekkora különbség van ember és ember között. Voltak exeim, akik örököltek, illetve adott volt a lehetőség jó állásra is, de egyszerűen nem tudtak élni vele. És van a párom, aki soha semmit nem örökölt, hiszen öten voltak testvérek és az édesanyjuk egyedül nevelte fel őket. Ő a nulláról megteremtette magának a saját lakást és az autót, illetve nem kevés megtakarítása van. Mindenért vért izzadt, de megcsinálta. Míg mások buliztak, márkás ruhákat vásároltak, szórták a pénzt, addig ő kő keményen spórolt még a kajáján is.

Ettől függetlenül nem nézem le azt, aki nem ilyen talpraesett, de az biztos, hogy rá nagyon fel tudok nézni.

ma 13:01
 9/22 anonim ***** válasza:
48%
Nem azt mondtam hogy nem férfi, hanem azt, hogy én nem tudnék rá úgy tekinteni. Egy férfinak alapvetően könnyebb a helyzete a munkaerő piacon, szóval ha még így is ennyivel alattam van, akkor nem tudom mire kellene felnézni.
ma 13:02
 10/22 anonim ***** válasza:
Meghallgatnám, mért van ilyen helyzetben, ezer oka lehet, önmagában ez a tény nem volna döntő, nekem is csak 35 éves koromra lett saját ingatlanom, tudom, honnan jöttem és azt is, milyen küzdeni, szóval az alapján nem ítélkeznék, hogy albérletben lakik.
ma 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!