Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél tudtok nézni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél tudtok nézni egy olyan férfira akinek 0 egzisztenciája van 40 éves korára?

Figyelt kérdés
Nincs semmilye de szó szerint semmi csak egy 20 éves kocsija és albérletben lakik.
ma 12:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%

Ha albérletben lakik akkor nem lehet csóró. Marhára drága már az albérlet.

Lehet tényleg van valami titkos számlája.

ma 13:07
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
#7 akkor miért nem jössz össze agy alkoholista csövessel?
ma 13:27
 13/27 A kérdező kommentje:

11. Dehogy van neki semmilye. Arról már tudomást szereztem volna.

A családi hátteret is ismerem.

ma 13:31
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudnék felnézni rá. Nem elvárás a saját ingatlan, de egy piacképes végzettség vagy szakma, releváns munkatapasztalat, megtakarítás, műveltség igen.

Mikor megismerkedtem a férjemmel, én 32, ő 41 éves volt. Mindketten albérletben éltünk, autónk nem volt, mert a belvárosban laktunk, az ő irodája 5 perc sétára volt, én otthonról dolgozom, tehát semmi szükség nem volt rá. De volt jó munkánk, és együtt utána tudtunk ingatlant venni jobb feltételekkel.

ma 13:41
 15/27 A kérdező kommentje:

És nem azt írtam hogy gond az albérlet. Ezzel semmi bajom.

De semmit nem tud felmutatni az életében.

Sőt egy kirándulásra egy vacsorára bármi féle kikapcsolódásra sincs pénze szinte soha.

Ennyi idős egyedül élő férfinek szerintem ez gáz.

ma 13:48
 16/27 anonim ***** válasza:
19%
Akkor keress pénzes ffit,aranyàsó....az a lényeg...
ma 13:50
 17/27 A kérdező kommentje:

16. Igen aki egy párkapcsolatban nem a 4 fal között akar ülni

és nem magának akar mindent fizetni

és nem kért még semmit se tárgyi se anyagi dolgot a férfitől

szeretne egy férfival jövőt teremteni de nem lát rá lehetőseget az mind aranyásó.

Persze igazad van.

ma 13:54
 18/27 anonim ***** válasza:

16, a férfiak a legnagyobb aranyásók! 40 évesen nincs semmije, csak 4 darab póló a nevén, de nő azért legyen, de ne kelljen egy árva fillért költeni, vagy a seggét megemelni, erőfeszítést tenni, csak legyen neki a két szép szeméért szex, meg kiszolgálás.

Az ilyen maradjon egyedül és kuksoljon otthon a négy fal között, az ingyen van.

ma 13:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor én vagyok a hülye kivétel, aki nő létére nemhogy nem volt soha aranyásó, de négy komoly kapcsolatból háromban engem húztak le a férfiak. Fizettem a rezsit, a kaját, amit persze meg is főztem, majd ha bárhova mentünk, mindent én fizettem. Az egyikőjükről pontosan tudom, hogy azóta is minden nőt kihasznál, akit csak tud.

Szerencsére nem minden férfi ilyen, így megtaláltam a tökéletes társat, aki már tíz éve bizonyítja, hogy mindenben egyenjogú társak vagyunk és minden teher közös.

ma 14:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Ilyen férfivel ismerkedtem tavaly. 42 éves, munkanélküli volt, pedig diplomás. Volt egy használt autója, azon kívül semmije, de még egy ft félretett pénze sem. Nagyon nem mindegy, hogy mi a háttér. Ott az volt a háttér, hogy kirúgták mindenhonnan a nagy pofája miatt, aztán meg már annyira régóta volt munkanélküli és még angolul sem tudott, hogy nem vették fel sehova. Futárként tengődött. Meguntam én is, mert egyrészt nyilván szar állapotban volt lelkileg, másrészt velem is nagyképűsködött meg hazudgált is, ahogy később kiderült, szóval becsuktam mögötte az ajtót. Azért aki 40+ korára semmit nem ér el, az jelent valamit. Mert lehetősége lett volna, csak nem tudott vele élni.
ma 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!