Egy férfi hogy nem képes 40 éves korára egy saját lakást összehozni?
Akkor, amikor mini garzonokért 20 milliót kérnek? Vagy ha jó az ár, akkor az azért van, mert a lakás a halál f.s zán van, sz.r a közlekedés?
Egyébként nem tudom, mi ez a proli magyar mentalitás. Nyugat-Európában sokan az egész életüket albérletben, bérelt lakásban/házban élik le és senki sem nézi le emiatt a másikat.
@14:04
Százezres lakosságú vidéki városba élek, és nem tudok itt helybe megnevezni egy olyan céget ahol szaktudás nélkül (sok helyen még azzal sem) 200-250ezer nettót fizetnének...
#6: Hát nem tudom, a 40 éves német/osztrák/svájci férfiak körében mekkora a lakás tulajdonlási arány, de garantáltan meg sem közelíti a magyart. Ettől függetlenül mégsem úgy kelnek fel reggel, hogy "jajj de rossz itt a német/osztrák/svájci valóságban".
Mi következik ebből? A #7-es gondolataival kombinálva ismét megfejtettük az internet nagy rejtélyét: a magyar férfiak sokkal tökösebbek és céltudatosabbak, mint német/osztrák/svájci társaik.
Egyébként nem tudom mit vártok egy olyan generációtól aki abban nőtt fel, hogy válság van meg recepció (hic!). Ez az a nemzedék, aki ide is naponta ír ki olyan kérdéseket "hogy ugye idén már válság lesz?" - aztán ha lenne akkor valószínűleg óriási önigazolásként élnék meg, hogy milyen jó, hogy ők a válság előtt nem vettek lakást, nem vettek fel hitelt meg nem vettek el feleséget. Nem a céltudatosság, de még csak nem is a pénzügyi kultúra hiányzik ebből a generációból, hanem be vannak fosatva a hírekkel - mindenhonnan azt hallják, hogy jön a világvége, klímakatasztrófa - s az aduász a VÁLSÁG. A válság az mindig jön, ezért inkább nem vállalnak semmi kockázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!