Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tolerálnátok, ha a társatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálnátok, ha a társatok a munkahelyi stressz és toxikus környezet miatt otthagyná a jólfizető állását, és pár hónapot pihenéssel töltene?

Figyelt kérdés

A stressznek és a toxikus környezetnek már fizikai tünetei is vannak. (Alváshiány, gyomorfájdalmak stb.)

Mondjuk van 5+ millió forint megtakarítása, szóval nem kell egyből a híd alá mennie. Pár hónapig pihenne, regenerálódna, önképzéssel foglalkozna, mielőtt keres egy új állást. Ami lehet, hogy kevesebbet hoz a konyhára.

2024. máj. 30. 11:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Hagytam már ott pár toxikus munkahelyet, de 2 hét szünet elég volt azért
2024. máj. 30. 11:58
 2/24 anonim ***** válasza:
43%
Ha patent rend és kaja van minden nap, akkor tolerálnám.
2024. máj. 30. 12:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha látnám rajta a tüneteket, természetesen tolerálnám. Csak az tudja, milyen rossz hatással lehet az egészségére egy toxikus munkahely, aki már átélte.
2024. máj. 30. 12:02
 4/24 anonim ***** válasza:
17%
Nem igazán! Illetve attol fugg. Parom IT, s ha felállna, nem lenne gond, mert tudom, hogy hamar talalna ugyanilyen jol fizeto mumkat, miutam kipihemte magat. Ha viszont nincs kepzettseged, es egy gyarban vagy pl csoportvezeto, akkor nem, mert máshol, vmszinuleg alulrol kezdenéd. Uh. helyzetfüggő. A toxikus kollegákat tudni kell kezelni....
2024. máj. 30. 12:05
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

#4 sajnos nem mindenki tudja kezelni... :-( valaki rámegy...

#3 vagyok

2024. máj. 30. 12:20
 6/24 anonim ***** válasza:
4%

4

Es amiatt, mert ő nem hajlando ezt elsajatitani, majd én leadok az életszinvonalambol. Hat hogyne...

2024. máj. 30. 12:24
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem probléma, társak vagyunk, ha úgy érzi, hogy erre most szüksége van, akkor összébb húzzuk a nadrágszíjat egy kicsit.
2024. máj. 30. 12:27
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy tolerálnám, hanem kifejezetten támogatnám. Az embernek egy élete, egészsége és idegrendszere van, azért nem minden a pénz. Pláne nem, ha arról van szó, hogy csak az anyagi jólétből egy kicsit lejjebb kell adni de nem az utcára kerül/kerültök. Pár hónap belefér, megtakarítás is van. Burn out után rögtön nem is lehet szerintem jó állást találni, én megvárnám hogy egy kicsit szusszanjon a párom, aztán támogatnám, hogy olyan állást találjon, ami kielégíti szellemileg és nem kap tőle gyomorfekélyt.
2024. máj. 30. 12:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám, hisz jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Nem nézném végig, ahogy tönkremegy.
2024. máj. 30. 13:14
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen feltételekkel teljesen rendben van! 2019-ben közszférát félmillióval hagytam ott, nyaraltam a Balatonnál, és közszféra másik ágába másik szakmával mentem át.
2024. máj. 30. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!