Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeled ha a környezetedben sok eljegyeznek, házasodnak, baba születik?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 12:32
2/44 anonim válasza:
Örülök neki, remélem boldogan élnek jó sokáig együtt. :)
3/44 anonim válasza:
Mit kene ezen kezelni? Szamomra semleges, illetve ha kozeli barat, akkor orulok neki.
4/44 anonim válasza:
Gratulálok nekik, már ha beszélőviszonyban vagyunk egyáltalán, és nem a facebookról tudom meg.
5/44 anonim válasza:
Én őszöntén örülök a boldogságuknak, drukkolok, hogy örökké tartson, ugyanakkor baromira örülök, hogy nem vagyok a helyükben. (Megjegyzem, ők is ugyanígy vannak velem.) :D
6/44 anonim válasza:
Mit kell ezen kezelni? Ha úgy van akkor gratulálok és kész.
7/44 A kérdező kommentje:
Mármint ha neked ezek még nem sikerültek
2023. febr. 17. 12:53
8/44 anonim válasza:
Arra célzol, hogy irigykedek-e? Nem. Én boldogabb és sikeresebb vagyok egyedül, mint a többségük a saját életükkel. Vannak hobbijaim, barátaim, sportolok, építem a karrierem, nem is vágyok most se párra, se gyerekre. Majd kb. 5 év múlva jó lenne, de egyelőre boldog vagyok így.
9/44 anonim válasza:
Örülök neki. Meg annak is, hogy ezek nekem még nem sikerültek.
21l
10/44 anonim válasza:
Jah. Nem irogykedek. Eljegyzés házasság majd lesz ha eljön az ideje, gyereket meg nem akarok szóval olyankor max belegondolok hogy nekem mennyivel nyugisabb lesz a következő 10-20 évem mint a másiknak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!