Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezeled ha a környezetedb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeled ha a környezetedben sok eljegyeznek, házasodnak, baba születik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 12:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a barátaimról, közeli ismerőseimről van szó, akkor konkrétan letojom, minimálisan sem izgat senki gyereke kapcsolata. Ha számomra fontos emberekről van szó, akkor természetesen örülök nekik. Én idén lettem menyasszony, 1-2 éven belül remélhetőleg össze is házasodunk, szóval ilyen szempontból egyáltalán nem irigykedek. A gyerekvállalástól meg a hideg ráz, szóval én is inkább örülök, hogy basszus de jó hogy nem vagyok a helyükben,és előre forgatom a szemem, hogy hányszor kell kisgyerekes fotókat nézegetnem, meg az érdektelen sztorikat meghallgatnom.... Mindenkitől elnézést, de a szűk családon kívül nagyon kevés embert érdekel úgy igazán, hogy ádika majdnem felállt már és rozika milyen vicceset mondott
2023. febr. 17. 15:14
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Legtöbb aki így gondolkodik mint te, lekopik a házasság vagy gyerek után, mert nem tudja elviseli. Több barátnőmnek mondott no volt aki ezt eljátszotta.
2023. febr. 17. 15:14
 33/44 anonim ***** válasza:
20%

Nem azert kopnak le te hulye.

Ha en menni akarok pl bulizni biztos nem egy gyerekes anyuka bnomet hivnám aki kozli hogy 10 re hazamegy meft bárja a ferje neg ilyenek.Meg nem is lenne igy már bnő se mert nem közös az életunk se.

Anyukákhoz anyuka bnők valók. Van kozos tema közös program stb

2023. febr. 17. 15:18
 34/44 anonim ***** válasza:
77%
Te vagy a hülye,mert ezek a nők már akkor lekoptak amikor el jegyezték, másik része már terhesség elején. Én bármikor el tudok menni kávézni és mozizni és bulizni is h amúgy van mert van egy értelmes férjem, és 4 nagyi😀 Imádják a gyereket, és alig várják, hogy mindenhol kis időt töltsön. Úgy, hogy mielőtt hülyezel, azelőtt gondolkodj. Amúgy te milyen barát vagy, ahány barátnőd házasodik és vállal gyereket, te lekoccolsz azzal felkiáltással, hogy anyukának anyuka legyen a barátnője?Inkabb nem írok rád több jelzőt.
2023. febr. 17. 15:34
 35/44 anonim ***** válasza:
67%

Persze barmikor. Aha.

Teljesen más világ egy vidám mindenbe fejest ugro kalando izgalmas életű nő élete meg egy anyáé.

2023. febr. 17. 15:57
 36/44 anonim ***** válasza:
72%

Juj mennek kell haza.

Hív a férjem jön értem mentem pusz

Fenének se kéne ez.

2023. febr. 17. 15:58
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már volt, csak másképp fogalmazva. Nincs rá kielégítő válasz.

N

2023. febr. 17. 17:03
 38/44 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy, mert 1.nem érdekel, 2.én nem vágyom erre. Like-olom a posztot, ha közeli ismerő, gratulálok, de ha elárasztják a netet baba-pelus-büfi posztokkal, kikövetem őket.
2023. febr. 17. 17:31
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nem nekem szól a kérdés, de szeretném leírni, hogy egy hónapos gyerekkel vagyok itthon, és irigylem azt aki átalussza az éjszakát, meg nem kell 0-24 egy másik lény igényeit lesnie.

Szeretem amúgy a babámat, örülök, hogy van, még a testem sem ment tönkre :D De azért kemény. És bizony sokszor irigykedem mostanában a szingli ismerőseim posztjaira, ahol szórakoznak, nyaralnak, élik az életüket. Nem cserélnék velük, de hiányzik azért a függetlenség.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindennek eljön az ideje. Próbáld meg élvezni azt, ami most van, és hidd el, hogy mindenkinek megvan a maga baja. Lehet valaki pont téged irigyel. Ne görcsölj, majd biztos neked is lesz házasság meg gyerek előbb-utóbb. Addig meg élvezd ami van, mert később vissza fogod sírni.

2023. febr. 17. 22:10
 40/44 anonim ***** válasza:
47%

Nézd meg ezt és garantáltan máshogy fogod kezelni. 😏 Régi videók ezek már. Én régóta ismerem ennek a színésznőnek a videoit a kulonbozo ember típusoktól kezdve a kulonbozo helyzetekig és stb. De!

Stand up stílusba tálalja és lehet rajta kacagni.

😄

[link]

2023. febr. 18. 10:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!