Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezzem kellemetlenül magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezzem kellemetlenül magam, mert horkolok?

Figyelt kérdés

Évek óta horkolok, hol többet hol kevesebbet. Van hogy ledőlök 5 percre és már horkolok. Elkezdtem venni ilyen DM-es horkolás elleni tapaszt, most azt rakom fel de nem nagyon használ.

Párom hetek óta rosszul alszik mindenfajta pszichés dolog miatt. És többször is rámszólt, hogy nem tudott jól aludni miattam. Én pedig nagyon magamra veszem ezeket a dolgokat. Mit csináljak szerintetek.

30/F

ma 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevés lesz az a horkolás elleni tapasz. Vizsgáltasd ki magad!
ma 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy véletlenül túlsúlyos? Én akkor horkoltam nagyon durván, mikor nagy súlyfelesleg volt rajtam. A horkolás egyébként nem csak azért ártalmas, mert a veled alvók nem tudnak miattad pihenni, neked sem tesz jót! Mindenképpen vizsgáltasd ki vagy válts életmódot.
ma 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudtok addig ideiglenesen külön szobában aludni?
ma 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Párodnak füldugó?

Másik szobában alvás?

Kivizsgáltatod magad?

További mindenféle kütyük kipróbálása?

Emiatt ne érezd rosszul magad, nem tehetsz róla, de ellene lehet hogy igen.

ma 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz. A horkolás nem csak a partnernek zavaró, hanem neked is, csak nem veszed észre, hogy mennyire rontja az alvás minőséged. Lehet egy sima orrsövény ferdülés miatt van, amit egy rutin műtét korrigálni. Szóval mindenképp nézesd meg.
ma 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
Nincs is jobb, egy jó röfögős horkolásnál.
ma 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Ha zavarja nem kellett volna veled összejönnie. Te meg kezeltesd magad. Más 50 évesen se horkol.
ma 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Kezdj gyűjteni, plusz 10-12 m2-re lesz szükséged a külön alváshoz, az több millió ft-ba fog fájni.
ma 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!