Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pónniló90 kérdése:
2 év együtt élés után még mindig nem tudtam legyőzni ezt a tulajdonságom.Mit kéne tennem vagy kipróbálnom,hogy ez a kellemetlenség elmúljon?N
Figyelt kérdés
Életem férfijával most lesz 2 éve,hogy együtt élünk,viszont van valami ami nagyon zavar magamban.A barátom sokszor,szinte 24 órában mikor mindketten itthon vagyunk,bámul az arcomba főleg a szemeimbe,olyan selytelmesen.Mivel folyton néz,rettentően elpirulok,zavarba jövök és kínomban már össze vissza mosolygok,nevethetnékem lesz,nem tudok komolyan venni akkor semmit.Szószerint az arcomra fagy a mosoly.Ő viszont velem ellentétben nincs tőlem zavarban,csak inni nem tud úgy ha nézem,vagy szemkontaktba vagyunk egymással.Hogy csillapítsam ezt az erős gátlást magamban?Hiszen a társam az életem szerelme,nagyon szeretjük egymást,mellesleg ő nagyon jóképű és jól öltözött,kellemes hangú és nyugodt is,soha nem emel és emelt rám kezet.Az egész lénye lenyűgőző,felnézek rá ha nem lenne ez a gátlásom komolyabban tudnám őt venni és kettőnket.Volt hogy össze vesztünk egyetlen egyszer mikor azt hitte azért érzem olyan jól magam mert drogoztam,persze mondtam neki hogy ez nem így van.Azóta nem tett ezmiatt megjegyzést,ő elfogad így csak nekem rossz.dec. 29. 18:01
1/16 anonim válasza:
Szerintem nincs is köztetek szerelem. Azt se tudod, mi az.
2/16 A kérdező kommentje:
Jó,gondold ezt kedves első,attól nekem nem lesz rosszabb hogy te mit gondolsz és mit sem.🙂
dec. 29. 18:12
3/16 anonim válasza:
"soha nem emel és emelt rám kezet."
Ezt miért kell kiemelni?
4/16 A kérdező kommentje:
A lényeg,hogy mi tudjuk hogy szeretjük egymást.
dec. 29. 18:13
5/16 A kérdező kommentje:
Azért kedves 3 as mivel tudom hogy sok nőt ver a társa vagy fordított esetben a férfit az agresszív társa.
dec. 29. 18:15
7/16 anonim válasza:
5
Akkor is nagyon furcsa. Soha nem jutna eszembe ilyent mondani, és mástól sem hallottam személyesen.
8/16 A kérdező kommentje:
Hogyhogy?"Gyerekek"én segítséget várok nem rosszindulatú megjegyzéseket!Miért kell ezt 125*elmondani a kérdezőnek folyton??Komolyan nevetségesek vagytok.Meglátszik hogy kevés a "jó ember".
dec. 29. 18:22
9/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem lehet komolyan válaszolni arra, hogy a párod folyamatosan, egész nap sejtelmesen a szemedbe bámul. Ezt elképzelni sem tudom. Ez inkább félelmetes.
10/16 anonim válasza:
Mondd neki hogy ne bámuljon rád ilyen sejtelmesen mert para!
Szerelem ide vagy oda,van az a fajta merev bamulas ami bárkit is idegesitene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!