Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alappal éreztem magam kellemetlenül, hogy a barátnőm - egyedül - egy másik férfi ágyában aludt?
Elég érdekes sztori. A lényeg, hogy a barátnőmmel nem élünk MÉG együtt, sajnos egyelőre távkapcsolatban vagyunk.
A lakásában nem tudott este aludni, mivel a fűtés nem működik. Megkérte egy férfi kollégáját, aki egyben "haverja" is, hogy had aludjon a lakásában, mivel tudta, hogy nem lesz otthon pár napig (egymás mellett laknak egyébként).
Mikor rákérdeztem tegnap, hogy az ágyában aludt-e, akaratlanul is kellemetlenül éreztem magam a válaszán, miszerint igen.
Ami miatt igazán zavar, az az, hogy ismerem a srácot, tudom, vagyis érzem, hogy egyébként bejön neki a barátnőm. A fűtés az albérletben egy pár napig még biztos nem kerül megjavításra, és mivel kb. közvetlen szomszédok, nagyon zavart AZ ÉRZÉS.
A barátnőm nem jól fogadta (félig érthető módon), hogy kifejeztem, annyira nem jó érzés ez nekem..de megértem a szituációt.
Én személy szerint rosszul érezném magam, HA TUDNÁM, hogy egy csaj "haveromnak" bejövök és őt kell megkérnem, hogy aludjak nála, és az ágyában alszom..
Tudom, hogy ez beteges féltékenységnek tűnik..
Nem szoktam féltékenykedni egyébként. Nem kontrolláltam, ellenőrizgettem soha.
Csak szimplán ismeresem ezt a férfit, és nem bízom BENNE.
Tudom, hogy hibáztam.
Én nem feküdnék kolléga/haver ágyába ha a kanapén aludna, ha nem lenne otthon se. Inkább mennék barátnőhöz, aki 20 percre lakik tőlem (autóval, gyalog mindegy).
Ha csak haver/kolléga és bejön neki a barátnőd mostantól be fog nála próbálkozni. Majd nem tudom hogyan fogja lerázni ha egy köcsög, vagy munkahelyen szólogat be.
Nem is miattad nem feküdnék nála hanem magam miatt.
Nem jó "jeleket" adni, reményt ébreszteni a másikban fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!