Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alappal éreztem magam kellemetlenül, hogy a barátnőm - egyedül - egy másik férfi ágyában aludt?
Elég érdekes sztori. A lényeg, hogy a barátnőmmel nem élünk MÉG együtt, sajnos egyelőre távkapcsolatban vagyunk.
A lakásában nem tudott este aludni, mivel a fűtés nem működik. Megkérte egy férfi kollégáját, aki egyben "haverja" is, hogy had aludjon a lakásában, mivel tudta, hogy nem lesz otthon pár napig (egymás mellett laknak egyébként).
Mikor rákérdeztem tegnap, hogy az ágyában aludt-e, akaratlanul is kellemetlenül éreztem magam a válaszán, miszerint igen.
Ami miatt igazán zavar, az az, hogy ismerem a srácot, tudom, vagyis érzem, hogy egyébként bejön neki a barátnőm. A fűtés az albérletben egy pár napig még biztos nem kerül megjavításra, és mivel kb. közvetlen szomszédok, nagyon zavart AZ ÉRZÉS.
A barátnőm nem jól fogadta (félig érthető módon), hogy kifejeztem, annyira nem jó érzés ez nekem..de megértem a szituációt.
Én személy szerint rosszul érezném magam, HA TUDNÁM, hogy egy csaj "haveromnak" bejövök és őt kell megkérnem, hogy aludjak nála, és az ágyában alszom..
Tudom, hogy ez beteges féltékenységnek tűnik..
Amiből gondolom, hogy bejön a srácnak:
- Ahogy ránéz (közös a baráti társaságuk egyébként, vannak közös italozások).
- Legutóbb, amikor együtt voltunk barátnőmmel, és szabadságon voltunk, a cégben, ahol mérnökként dolgoznak mindketten, felíratta egy online konferenciabeszélgetésre, és emiatt a barátnőmnek szabadsága alatt (amit a srác is tudott, hogy velem töltött) be kellett jelentkeznie laptopon, holott egyébként ez a konferencia nem is az ő szakterülete (emiatt még a barátnőm is furcsállta, miért íratta fel a srác őt mint résztvevőt).
- Keresi a barátnőm társaságát.
22. bocs, én irtam, hogy önbizalomhiányos vagy, de nem bántásból irtam, csak a kételynek adsz erőt, és érzed, hogy a másik férfi keresi a b.nőd társaságát, tehát érzékeled ezt az energiát, és nem felétlen vagy önbizalomhiányos, de nem is vagy biztos önmagadban, hogy képes vagy megtartani a nőt a férfi vonzerőddel, ha érted.
Erőszakkal nem megy, hogy és birtoklással sem..ha hagyod és elengeded csináljon amit akar, és nem látja, hogy ez téged zavar akkor nézd meg mit tesz, ha nem reagálsz féltékenységgel mi lesz a reakciója..
van egy negativ önkorlátozó program a fejedben és mindaddig ami nem leled meg, hogy ez mi, addig teremteni fogod és bebizonyitani, hogy igazad van..
A 23-as jól mondja.
Szerintem nem egyedül volt a lakásban.
Őszíntén szólva nekem ez a helyzet nonszensz.
1. Honnan tudod biztosra, hogy nincs otthon a srác? Pont akkor nincs otthon, mikor neki segítség kell? Akkor hogy jutott be? Vagy akkor még pont otthon volt? Furi az egész. Meg hogy az ágyában alszik…
2. Mi az, hogy télvíz idején napokig nincs fűtés? Ez ilyenkor azonnali javítás. De még ez a legkevesebb.
3. Normális esetben az ember ilyenkor inkább a barátnőihez fordul, a(20 perc az semmi) mintsem férfitől kérjen szívességet. Még ha jóban is van vele. Meg ha a másik oldalt nézem, ok jóban vannak, de azért nem örülnék neki, ha idegen motoszkálna a lakásomban, és aludna az ágyamban, amikor én egyáltalán nem tartózkodom ott.
Szóval ez az egész bűzlik úgy ahogy van, nem csoda, hogy nem tetszik neked. Ez nem beteges féltékenység, csak az a na, erre tényleg ez volt a legjobb megoldás? Te is érzed, hogy kilóg a lóláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!