Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alappal éreztem magam kellemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alappal éreztem magam kellemetlenül, hogy a barátnőm - egyedül - egy másik férfi ágyában aludt?

Figyelt kérdés

Elég érdekes sztori. A lényeg, hogy a barátnőmmel nem élünk MÉG együtt, sajnos egyelőre távkapcsolatban vagyunk.

A lakásában nem tudott este aludni, mivel a fűtés nem működik. Megkérte egy férfi kollégáját, aki egyben "haverja" is, hogy had aludjon a lakásában, mivel tudta, hogy nem lesz otthon pár napig (egymás mellett laknak egyébként).

Mikor rákérdeztem tegnap, hogy az ágyában aludt-e, akaratlanul is kellemetlenül éreztem magam a válaszán, miszerint igen.

Ami miatt igazán zavar, az az, hogy ismerem a srácot, tudom, vagyis érzem, hogy egyébként bejön neki a barátnőm. A fűtés az albérletben egy pár napig még biztos nem kerül megjavításra, és mivel kb. közvetlen szomszédok, nagyon zavart AZ ÉRZÉS.

A barátnőm nem jól fogadta (félig érthető módon), hogy kifejeztem, annyira nem jó érzés ez nekem..de megértem a szituációt.

Én személy szerint rosszul érezném magam, HA TUDNÁM, hogy egy csaj "haveromnak" bejövök és őt kell megkérnem, hogy aludjak nála, és az ágyában alszom..

Tudom, hogy ez beteges féltékenységnek tűnik..

febr. 1. 10:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Amiből gondolom, hogy bejön a srácnak:

- Ahogy ránéz (közös a baráti társaságuk egyébként, vannak közös italozások).

- Legutóbb, amikor együtt voltunk barátnőmmel, és szabadságon voltunk, a cégben, ahol mérnökként dolgoznak mindketten, felíratta egy online konferenciabeszélgetésre, és emiatt a barátnőmnek szabadsága alatt (amit a srác is tudott, hogy velem töltött) be kellett jelentkeznie laptopon, holott egyébként ez a konferencia nem is az ő szakterülete (emiatt még a barátnőm is furcsállta, miért íratta fel a srác őt mint résztvevőt).

- Keresi a barátnőm társaságát.

febr. 1. 11:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat egyébként, legalább megtudtam, hogy önbizalomhiányos vagyok.
febr. 1. 11:20
 23/30 anonim ***** válasza:
37%
Nem volt a lakásban, akkor honnan volt kulcsa? Ki húzott tiszta lepedőt, ágyneműt?
febr. 1. 12:02
 24/30 anonim ***** válasza:
31%

22. bocs, én irtam, hogy önbizalomhiányos vagy, de nem bántásból irtam, csak a kételynek adsz erőt, és érzed, hogy a másik férfi keresi a b.nőd társaságát, tehát érzékeled ezt az energiát, és nem felétlen vagy önbizalomhiányos, de nem is vagy biztos önmagadban, hogy képes vagy megtartani a nőt a férfi vonzerőddel, ha érted.

Erőszakkal nem megy, hogy és birtoklással sem..ha hagyod és elengeded csináljon amit akar, és nem látja, hogy ez téged zavar akkor nézd meg mit tesz, ha nem reagálsz féltékenységgel mi lesz a reakciója..

van egy negativ önkorlátozó program a fejedben és mindaddig ami nem leled meg, hogy ez mi, addig teremteni fogod és bebizonyitani, hogy igazad van..

febr. 1. 12:06
 25/30 anonim ***** válasza:
45%
Tetszik neki a fiú, vagy az tetszik, hogy figyelmes vele. Pótlék, mert te nem vagy a közelében, ami egyáltalán nem érthető. Ha te mindent megadsz neki akkor meg kéne elégednie azzal. Valami hiányzik neki és ha így folytatja minim érzelmi szálon fel fog szarvazni, bár ezek alapján nem kizárható, hogy már nem csal érzelmileg...
febr. 1. 13:05
 26/30 anonim ***** válasza:
36%

A 23-as jól mondja.

Szerintem nem egyedül volt a lakásban.

febr. 1. 14:30
 27/30 anonim ***** válasza:
16%
Miért nem vitted el magadhoz, vagy fizettél neki hotelszobát, ha ennyire fáj, hogy más segített rajta?
febr. 1. 16:59
 28/30 anonim ***** válasza:
34%

Őszíntén szólva nekem ez a helyzet nonszensz.

1. Honnan tudod biztosra, hogy nincs otthon a srác? Pont akkor nincs otthon, mikor neki segítség kell? Akkor hogy jutott be? Vagy akkor még pont otthon volt? Furi az egész. Meg hogy az ágyában alszik…

2. Mi az, hogy télvíz idején napokig nincs fűtés? Ez ilyenkor azonnali javítás. De még ez a legkevesebb.

3. Normális esetben az ember ilyenkor inkább a barátnőihez fordul, a(20 perc az semmi) mintsem férfitől kérjen szívességet. Még ha jóban is van vele. Meg ha a másik oldalt nézem, ok jóban vannak, de azért nem örülnék neki, ha idegen motoszkálna a lakásomban, és aludna az ágyamban, amikor én egyáltalán nem tartózkodom ott.

Szóval ez az egész bűzlik úgy ahogy van, nem csoda, hogy nem tetszik neked. Ez nem beteges féltékenység, csak az a na, erre tényleg ez volt a legjobb megoldás? Te is érzed, hogy kilóg a lóláb.

febr. 1. 17:54
 29/30 anonim ***** válasza:
24%
A barátnőd jobban teszi, ha hamar kilép ebből. Az, aki ilyen hisztit lerendez, mert egy üres lakásban, egy másik ágyban aludt a nője - na, vannak ám bajok.
febr. 5. 20:08
 30/30 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy meg tényleg, miért nem te segítettél neki?
febr. 5. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!