Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Iszonyat kellemetlen, de ezt a hétvégét legszívesebben egyedül tölteném?
Figyelt kérdés
10 hónapos párkapcsolat, nagyon szeretjük egymást, de nagyon sűrűn megyek oda-vissza hozzá (külön élünk még, csak az ő lakása alkalmas arra, hogy ott legyünk), gyakorlatilag minden nap + hétvégék. Ma egész délután olyan érzésem és kedvem van, hogy inkább itthon maradnék, nem verekedném át magam a városon, egy rakatnyi cuccal (laptop, stb.), de tudom, hogy az nagyon gázul venné ki magát, hogy "ne hari, szeretlek, de ma hulla fáradt vagyok, lefixáltuk a hétvégét (nem mintha nem töltenénk minden hétvégét és a hétköznapok jelentős részét együtt), de inkább itthon maradnék".2022. ápr. 1. 17:40
1/4 anonim válasza:
Jézusom :D
Tehát sülve főve egymás nyakán lógtok és számodra kellemetlen közölni az emberrel- akivel annyira szeretitek egymást, hogy most nincs jó napod???
2/4 anonim válasza:
Fizettess taxit vele es meg van oldva.
Szivesen meg szokták tenni ezt a gesztus, hogy nehogy ne menjél, nehogy pihizhess otthon
3/4 anonim válasza:
"ne hari, szeretlek, de ma hulla fáradt vagyok, lefixáltuk a hétvégét (nem mintha nem töltenénk minden hétvégét és a hétköznapok jelentős részét együtt), de inkább itthon maradnék"
Ezt pontosan így szoktuk egy normális kapcsolatban.
Gyakorlatilag minden egyes napot együtt töltöttetek, mert 10 hónap alatt egyszer sem volt merszetek megmondani a másiknak, hogy most jól esne egy kis egyedül töltött idő??
4/4 anonim válasza:
A te lakásod miért nem alkalmas? Nincs fűtés, víz, áram? Csak neked alkalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!