Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alappal éreztem magam kellemetlenül, hogy a barátnőm - egyedül - egy másik férfi ágyában aludt?
Elég érdekes sztori. A lényeg, hogy a barátnőmmel nem élünk MÉG együtt, sajnos egyelőre távkapcsolatban vagyunk.
A lakásában nem tudott este aludni, mivel a fűtés nem működik. Megkérte egy férfi kollégáját, aki egyben "haverja" is, hogy had aludjon a lakásában, mivel tudta, hogy nem lesz otthon pár napig (egymás mellett laknak egyébként).
Mikor rákérdeztem tegnap, hogy az ágyában aludt-e, akaratlanul is kellemetlenül éreztem magam a válaszán, miszerint igen.
Ami miatt igazán zavar, az az, hogy ismerem a srácot, tudom, vagyis érzem, hogy egyébként bejön neki a barátnőm. A fűtés az albérletben egy pár napig még biztos nem kerül megjavításra, és mivel kb. közvetlen szomszédok, nagyon zavart AZ ÉRZÉS.
A barátnőm nem jól fogadta (félig érthető módon), hogy kifejeztem, annyira nem jó érzés ez nekem..de megértem a szituációt.
Én személy szerint rosszul érezném magam, HA TUDNÁM, hogy egy csaj "haveromnak" bejövök és őt kell megkérnem, hogy aludjak nála, és az ágyában alszom..
Tudom, hogy ez beteges féltékenységnek tűnik..
Neked semmi dolgod azzal, hogy bízzál a párod kollégájában. Minek kéne benne bíznod? Talán vele vagy kapcsolatban? Nem, akkor meg ne beszéljél mellé.
Ha bízol a barátnődben, akkor bízol benne és KÉSZ. Akárkiről is van szó. Minden más csak mese habbal.
Valahol megértem, de ha az én haver-kollégámról tudnám meg, hogy szó szerint fagyoskodik otthon (tél közepe van, nálunk mínusz fokok repkednek esténként, és mondta is hogy nem tud aludni) akkor én is felajánlanám hogy aludjon nálam. Puszta emberségből.
Az meg már egyfajta "lovagiasság" (nem elvárás, de kedves gesztus), hogy egy pasi felajánlja a kényelmes helyet, és ő alszik a kanapén.
Múltkor úgy alakult, hogy a legjobb barátnőmmel programunk volt, és késő éjjel értünk haza. Na, ő és a párom már szinte összevesztek azon, hogy ki aludjon a kanapén, és ki a kényelmes ágyban - mindketten a kanapét akarták befoglalni, hogy a másik az ágyban aludhasson. Én meg mondtam, hogy majd alszom én a kanapén, csak aludjunk már :D
Nem lett volna egyik helyzet se fura.
Azt is vedd számításba, hogy nem sunnyogta el a dolgot előled - az ágyban alvást nem akarta az orrodra kötni, oké, de kérdésre elmondta.
Teljesen jogos. Ezért tettem fel a kérdést. Valószínüleg a távkapcsolat teszi ezt velem.
Azonban: egy férfiban, ha egy számára "minden téren szimpatikus", vele egykorú kolléganő (barát-nő) megkéri, hogy had aludjon a lakásában és az ágyában (főleg, ha van más kanapé stb stb.), akaratlanul is felmerülhet, hogy talán ez egy jel.
Ennyi, megbántam, de akkor nem tudtam jól reagálni sajnos.
Ez a végszó.
Ha én tudom, érzem, hogy tetsszem a havernak, akár flörtölt is velem és nekem a párom a szerelmem egyáltalán nem adnék neki okot arra, hogy ne bízzon meg bennem és nem is veszélyeztetném a kapcsolatom, ami amúgy is törékeny a táv miatt a haver miatt.
Nem azt állítom, hogy a barátnőd biztosan megcsal, mert ostobaság lenne, de felelőtlen, nem gondolkodik, hogy mit okozhat az, hogy ő "barátkozik" olyan fiúval, aki többet szeretne tőle és még nála is alszik. Tényleg csak egy melegítőt kellett volna vennie vagy barátnőhöz mennie.
Most ő ha ennyire figyelmetlen, óvatlan az egya nem jó rátok, de rá se nézve. Tudta biztosan előre, hogy nem lesz fűtés és mégse intézkezdett.
A pasi amúgy hol volt, a földön, kanapén vagy mellette az ágyban? Azért na lássuk be nem igazán felnőtt nő létére viselkedett...
Voltam olyan helyzetben, hogy nem volt nálunk fűtés, és a villany meg olyan rossz volt nálunk, hogy simán lecsapta az áramot egy ilyen - próbáltuk mindenhova bedugni, minden mást lekapcsolni, és mégis.
Éljen a nyócker.
Én sem akartam máshol aludni, inkább jól bekuckóztam és meleg vizes palackot tettem magam mellé, de a kérdésben szereplő lány rosszabb helyzetben lehet nálam.
Az a baj hogyha "barátkozik" vele tovább lényegtelen, hogy nála alukál, vagy se az a fiú be fog nála probálkozni és persze mondhat ő nemet, de akkor is kolléga és csak tartják a kolléga viszonyt.
Ha te nem is kötöd az orrára, hogy féltékeny vagy akkor is az vagy ha nem ő rá akkor másra leszel. Nektek minél hamarabb össze kéne költözni, vagy egy városban élnetek.
Viszont a féltékenység akkor is elő fog bukkani valószínűleg hiszen nem bízol benne meg.
Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy ő ad-e neked rá okot ezen az eseten kívül.
Pl. keveset taliztok, nem igazán töltöttök el együtt időt minőségi szempontból, vagy hiába ő nem figyel oda rád, nem beszélgettek mélyebben és hasonlók.
Úgyhogy javítani kéne az önbizalmadon, de neki se kéne meginkabb "süllyeszteni".
Ha te már kifejezted, hogy szerinted tetszik a csávónak és ő csak legyintett rá, haverkodik vele, vagy tudja is, hogy úgy van akkor minek megy hozzá aludni?
Ő neki el kéne oszlatni a bizalmatlanságot irányába felőled nem még jobban szítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!