Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm kellemetlen körítés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kellemetlen körítéssel kapott ajándékot az anyámtól, és ezért rám haragszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyám kicsit túl nyílt az intim témákat illetően, és ez néha gondokat okoz. Ahogy most is. Egyébként kedves, meg ilyenek, csak túlzásba tud esni néha.

Pénteken ünnepeltük a barátnőm szülinapját, családi-baráti körben, anyám is ott volt, adott neki ajándékot. Szóval anyám átadta neki az ajándékot úgy, hogy konkrétan azt mondta a barátnőmnek, hogy "Erről te jutottál eszembe. Remélem a fiamnak ebben nagyon fogsz tetszeni, és kedvet kap hozzád. Jó lenne már unokázni" Meg még ott ki is bontatta vele, hogy nézze meg. Egyébként egy picit szexibb hálóingről van szó, semmi extra, kicsit rövid , ha lehajolt benne a barátnőm, akkor ki van belőle a feneke, meg a mell résznél áttetszőbb az anyag, de amúgy hordható akkor is, ha nem kifejezetten csánítani akar. Inkább az volt a nagyobb baj, amilyen körítéssel átadta anyám az ajándékot, ráadásul mindezt család és pár barát előtt.

Anyámnak megmondtam utólag, hogy ez azért túlzás volt, de a barátnőm haragszik rám, mert ott helyben nem mondtam semmit, teljesen váratlanul ertta helyzet, és nem tudtam mit csinalnk. Azóta esténként nem bújik hozzám azóta, nem akar szexelni. Rosszul esik neki, hogy megalázó helyzetbe került és nem csináltam ott semmit.

aug. 19. 01:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%

"Erről te jutottál eszembe."

Innentől kezdve a barátnődnek meg anyád jut eszébe a szexszel kapcsolatban. Ezért nem akar szexelni. Anyád beköltözött hozzátok a hálószobába. Képletesen. Ott vigyorog köztetek és várja az unokát.

aug. 19. 01:41
 2/31 anonim ***** válasza:
84%
Hogy lehet ilyen aljas egy szülő? 🤢
aug. 19. 02:28
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
Nem is értem, hogy gondolhatja édesanyád, hogy ez rendben van és valóban furcsa, hogy nem mondtál ott és akkor semmit. Csak sajnálni tudom a barátnődet, egy ilyen megaláztatás után nem csoda, ha nem érez vágyat a szexhez.
aug. 19. 02:36
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Itt van ez a szexi kombiné, hátha a fiam kedved kap hozzád! :)) Hát ez tényleg elég sértően hangzik, még ha nem is annak szánták.
aug. 19. 06:23
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Hat en is ki lennek akadva. Mi az, hogy nem tudtal reagalni erre semmit? Ha valaki mondjuk nekiesuk a baratnodnek es pufoli, akkor sem tudsz majd mit reagalni? Minimum ott es akkor kellett volna a kedves anyukanak szolni, hogy koszonitek szepen, de el tudjatok donteni, mikor akartok gyereket, neki ebbe 0, azaza NULLA beleszolasa van. A sajat anyadtol nem tudod megvedeni, istenem…
aug. 19. 07:23
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Én lennék a nő, azonnal menekülnék tőled is meg anyádtól is.
aug. 19. 07:48
 7/31 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy nincs kedve a szexhez, annál kevés kiábrándítóbb dolog van egy nő számára, ha a párja nem mer kiállni mellette. Nem utólag odasúgva anyucinak, hogy ezt azért mégsem kellett volna, hanem felvállalva a konfliktust ott azonnal szólni, hogy na ezt biztos nem, és ha anyuka pampog, felállni és eljönni. Aki erre nem képes, az a nő szemében férfiból azonnal kisfiúvá süllyed, ennek pedig azonnali következménye, hogy nem fogja kívánni a szexet.
aug. 19. 08:11
 8/31 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes elképzelni, hogy ezek a szülők valamikor voltak fiatalok, voltak párkapcsolataik, jókedélyűek voltak, kedvesek és vonzóak...

És lett belőlük egy manipulatív, erőszakos, szemétláda, akik úgy szivatják a gyerekeiket, ahogy csak tudják...

aug. 19. 10:07
 9/31 anonim ***** válasza:
71%
Először is azonnal mondanod kellett volna hogy ne aggódj nekem ő a mostani ruháiban is nagyon tetszik, majd mi veszünk magunknak köszi és legalább kiröhögni anyut hogy nagyon szép de máskor inkább vegyen egy nyári ruhát, azonkívül azt hogy majd a gyerek mikor jön az rátok tartozik. Ennyit minimum.
aug. 19. 10:22
 10/31 lizzi77 ***** válasza:
95%
Te mit szólnál,ha anyósod ilyen körítéssel ajándékozna neked mondjuk elefántos férfitangát,hogy "most már hátha kedvet kap hozzád a lányom,és feküdjél rá az unokatémára ,fiam!" ?Ha amúgy vicces a mama ,lehet elröhögném magam,de ha komolyan gondolja,nem vártam volna meg,amíg a férjem megvéd, kiosztottam volna anyukádat ,aztán akkor ő lenne megsértődve vszeg .. Ebből már túl jól nem jöhetsz ki,max akkor ,ha ráveszed anyádat,hogy többiek előtt elmondja,hogy viccnek szánta,nem célozgatni akart,és sajnálja,ha bàntónak hangzott.
aug. 19. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!