Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kellemetlen körítéssel kapott ajándékot az anyámtól, és ezért rám haragszik. Mit tegyek?
Anyám kicsit túl nyílt az intim témákat illetően, és ez néha gondokat okoz. Ahogy most is. Egyébként kedves, meg ilyenek, csak túlzásba tud esni néha.
Pénteken ünnepeltük a barátnőm szülinapját, családi-baráti körben, anyám is ott volt, adott neki ajándékot. Szóval anyám átadta neki az ajándékot úgy, hogy konkrétan azt mondta a barátnőmnek, hogy "Erről te jutottál eszembe. Remélem a fiamnak ebben nagyon fogsz tetszeni, és kedvet kap hozzád. Jó lenne már unokázni" Meg még ott ki is bontatta vele, hogy nézze meg. Egyébként egy picit szexibb hálóingről van szó, semmi extra, kicsit rövid , ha lehajolt benne a barátnőm, akkor ki van belőle a feneke, meg a mell résznél áttetszőbb az anyag, de amúgy hordható akkor is, ha nem kifejezetten csánítani akar. Inkább az volt a nagyobb baj, amilyen körítéssel átadta anyám az ajándékot, ráadásul mindezt család és pár barát előtt.
Anyámnak megmondtam utólag, hogy ez azért túlzás volt, de a barátnőm haragszik rám, mert ott helyben nem mondtam semmit, teljesen váratlanul ertta helyzet, és nem tudtam mit csinalnk. Azóta esténként nem bújik hozzám azóta, nem akar szexelni. Rosszul esik neki, hogy megalázó helyzetbe került és nem csináltam ott semmit.
"Erről te jutottál eszembe."
Innentől kezdve a barátnődnek meg anyád jut eszébe a szexszel kapcsolatban. Ezért nem akar szexelni. Anyád beköltözött hozzátok a hálószobába. Képletesen. Ott vigyorog köztetek és várja az unokát.
Érdekes elképzelni, hogy ezek a szülők valamikor voltak fiatalok, voltak párkapcsolataik, jókedélyűek voltak, kedvesek és vonzóak...
És lett belőlük egy manipulatív, erőszakos, szemétláda, akik úgy szivatják a gyerekeiket, ahogy csak tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!