Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm kellemetlen körítés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kellemetlen körítéssel kapott ajándékot az anyámtól, és ezért rám haragszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyám kicsit túl nyílt az intim témákat illetően, és ez néha gondokat okoz. Ahogy most is. Egyébként kedves, meg ilyenek, csak túlzásba tud esni néha.

Pénteken ünnepeltük a barátnőm szülinapját, családi-baráti körben, anyám is ott volt, adott neki ajándékot. Szóval anyám átadta neki az ajándékot úgy, hogy konkrétan azt mondta a barátnőmnek, hogy "Erről te jutottál eszembe. Remélem a fiamnak ebben nagyon fogsz tetszeni, és kedvet kap hozzád. Jó lenne már unokázni" Meg még ott ki is bontatta vele, hogy nézze meg. Egyébként egy picit szexibb hálóingről van szó, semmi extra, kicsit rövid , ha lehajolt benne a barátnőm, akkor ki van belőle a feneke, meg a mell résznél áttetszőbb az anyag, de amúgy hordható akkor is, ha nem kifejezetten csánítani akar. Inkább az volt a nagyobb baj, amilyen körítéssel átadta anyám az ajándékot, ráadásul mindezt család és pár barát előtt.

Anyámnak megmondtam utólag, hogy ez azért túlzás volt, de a barátnőm haragszik rám, mert ott helyben nem mondtam semmit, teljesen váratlanul ertta helyzet, és nem tudtam mit csinalnk. Azóta esténként nem bújik hozzám azóta, nem akar szexelni. Rosszul esik neki, hogy megalázó helyzetbe került és nem csináltam ott semmit.

aug. 19. 01:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%

A megalázástól. Attól kellett volna megvédeni azzal, hogy közbelép, amikor az anyuci kijelenti, hogy hátha így majd megkíván a pasid. Akkor kellett volna anyuci pici fiacskájának közbeszólni és leállítani anyukát.

Elég gáz, ha 19-es nem érti, komoly problémák vannak az érzelmi intelligenciával.

Egyértelmű volt, hogy rosszul esett neki, nyilván mindenki előtt nem akart anyukával szembeszálni a csaj. Viszont fiacskájának kellett volna.

Ilyen baromsággal takarózni, hogy dehát a csaj akarta meghívni anyukát. Ja, akkor ezek szerint az ő hibája, vessen magára?

Szar viccel szemben is meg lehet és kell is védeni a párunkat.

Na , a te párodat sem irígylem.

aug. 19. 11:44
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem sértődötten vonulsz el, hanem (lelkileg is) felnőtt emberek esetében teljesen természetes, hogy meghúzzák a határaikat. Azzal, hogy a barátnőt megalázza, igazából a kérdezőnek fitogtatja anyuka a hatalmát, azt bizonyította épp, hogy nem kell tisztelnie ami a kérdezőnek fontos. Erre az a normális reakció, hogy határozottan fellép a kérdező,mert ezzel kimutatja, hogy anyuka hatalmasat tévedett, igenis tisztelnie kell a barátnőjét, mert ő hozzá tartozik. Ugyanígy gondolom egyébként fordított nemeknél is, mindenkinél gáz, ha felnőttként nem képes kiállni a határaiért, csak általában ez a viselkedés inkább fiús anyukákra jellemző.
aug. 19. 12:08
 23/31 anonim ***** válasza:
47%
Undorító beteg család vagytok. Örülj ha nem lép le.
aug. 19. 12:32
 24/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem azt sem, hogy miért kell az anyósoknak, nagynéniknek a fiatalokra nyomás gyakorolni a babázással. Én a fiamnak azt mondom, hogy várjanak a gyerekkel, éljenek kicsit, utazgassanak ne egyből bumm bele, megvan mindennek az ideje.
aug. 19. 14:20
 25/31 anonim ***** válasza:
92%

A barátnőd helyében anyukád következő szülinapjára egy vibrátort ajándékoznék azzal a szöveggel, hogy ő jutott róla eszembe.

És remélném, hogy neki is van humorérzéke, és nem érezné kínosan magát, amikor a rokonok éa barátok előtt kibontja a díszcsomagolásból.

aug. 19. 16:11
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
Annyira megsincsenek joban, ha anyad nem gondolt abba bele, hogy hogy eshet ez a baratnodnek. Plusz ha ennyire de ennyire joban vannak, akkor a baratnod miert is nem mondott erre semmit? Suerintem ez ilyen latszat baratsag es inkabb tunik eroltetettnek, mint kedvesnek.
aug. 19. 16:25
 27/31 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted kinek lenne kedve a szexhez a kifejezetten gyerek csinálás céljából, anyóstól kapott fehérneműben?
aug. 19. 16:31
 28/31 anonim ***** válasza:
58%
20 A te rokonaidnak pláne anyádnak (figyelem ez nem anyázás) nem szólhat csak úgy vissza. Ott bizony neked kell kijönni a buborékodból, és nem szépen meghúznod magad.
aug. 19. 16:32
 29/31 anonim ***** válasza:
66%

"Remélem a fiamnak ebben nagyon fogsz tetszeni, és kedvet kap hozzád."

Tényleg nehéz arra mit mondani, hogy amikor ez elhangozott a család és néhány barát füle hallatára, te erre nem tudtál, vagy nem akartál semmit mondani.

aug. 19. 16:39
 30/31 anonim ***** válasza:
41%

"#13 Én csak azt mondtam, hogy biztos vagyok abban, hogy anyám nem rosszindulatból viselkedett így. Szándékosan mondta, amit mondott, de nem rosszindulatból, hanem azt gondolta, hogy ez bele fog férni, nem lesz gond, mert amúgy jóban van a barátnőmmel. Meg mint azóta kiderült számomra, a barátnőm meg anyám szokott ilyesmivel poénkodni, csak nem mások előtt. (A párom mondta ezt.)"

De bakker ez a hátbaszúrás esete. Valamiről poénkodik vele bizalmasan, anyós úgy tűnik imádja, aztán jön egy ilyen alkalom és hopp.. Akkor lehet hogy a jóba levés az a beetetés fázis volt. Szoktak ilyet csinálni.

És az meg pláne beteges hogy biztos vagy benne hogy nem rosszindulatból csinálta. Bogaram, valószínűsíthetsz valamit, de ilyenben biztos soha nem lehetsz. Anyád sem szent, egy ember a sok közül, kb hasonló alap működésekkel mint mások. Ha piedesztálra emeled, azzal teljesen biztosan elrontod az összes párkapcsolatodat ami valaha adódik.

aug. 19. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!