Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kellemetlen körítéssel kapott ajándékot az anyámtól, és ezért rám haragszik. Mit tegyek?
Anyám kicsit túl nyílt az intim témákat illetően, és ez néha gondokat okoz. Ahogy most is. Egyébként kedves, meg ilyenek, csak túlzásba tud esni néha.
Pénteken ünnepeltük a barátnőm szülinapját, családi-baráti körben, anyám is ott volt, adott neki ajándékot. Szóval anyám átadta neki az ajándékot úgy, hogy konkrétan azt mondta a barátnőmnek, hogy "Erről te jutottál eszembe. Remélem a fiamnak ebben nagyon fogsz tetszeni, és kedvet kap hozzád. Jó lenne már unokázni" Meg még ott ki is bontatta vele, hogy nézze meg. Egyébként egy picit szexibb hálóingről van szó, semmi extra, kicsit rövid , ha lehajolt benne a barátnőm, akkor ki van belőle a feneke, meg a mell résznél áttetszőbb az anyag, de amúgy hordható akkor is, ha nem kifejezetten csánítani akar. Inkább az volt a nagyobb baj, amilyen körítéssel átadta anyám az ajándékot, ráadásul mindezt család és pár barát előtt.
Anyámnak megmondtam utólag, hogy ez azért túlzás volt, de a barátnőm haragszik rám, mert ott helyben nem mondtam semmit, teljesen váratlanul ertta helyzet, és nem tudtam mit csinalnk. Azóta esténként nem bújik hozzám azóta, nem akar szexelni. Rosszul esik neki, hogy megalázó helyzetbe került és nem csináltam ott semmit.
Ott és akkor fel kellett volna szólalnod. Édesanyád a szemed láttára alázza meg a párodat és szól bele a magánéletetekbe, és benned annyi sincs, hogy kinyisd a szádat a védelmében? Nagyot csalódnék a páromban, ha velünk történne ilyen.
Nyilván nem vágyik a szexre, hiszen csalódott benned és a veled való szexet édesanyáddal párosíthatja, ami önmagában kiábrándító.
A barátnőmmel közös albérletben volt a buli, szóval nincs olyan, hogy sértődötten elvonulunk. És elég késő volt ahhoz, hogy azt lehessen mondani, hogy akkor menjen el aki jött, mert olyankor már nem jut haza tömegközlekedéssel.
#2 Nem aljasságból csinálta ezt anyám. Ő ezt tényleg komolyan jó ötletnek gondolta ebben a formában.
Ő alapból nagyon jó kapcsolatban van a barátnőmmel. Összejárnak közös programokra, találkozgatnak nélkülem. Ők nagggyon jóban vannak. Konkrétan nem is az én ötletem volt anyámat meghívni a barátnőm szülinapjára, hanem a párom ragaszkodott ehhez.
Uh, gratulálok, szépen kiálltál mellette!
Anyád eléb bunkó volt, be ne akard mesélni, hogy nem szándékosan hagyta el a száját, hogy hátha mostmár kedvet kapsz hozzá. Basszus. Megaláztátok mindketten.
Mit kellene tenned? Bocsánatot kérni és elengedni, mert pont bebizonyítottad, hogy anyucival szemben nem állsz mellé. Ki a fene akarna olyannal tervezni, aki nem véd meg?
#13 Én csak azt mondtam, hogy biztos vagyok abban, hogy anyám nem rosszindulatból viselkedett így. Szándékosan mondta, amit mondott, de nem rosszindulatból, hanem azt gondolta, hogy ez bele fog férni, nem lesz gond, mert amúgy jóban van a barátnőmmel. Meg mint azóta kiderült számomra, a barátnőm meg anyám szokott ilyesmivel poénkodni, csak nem mások előtt. (A párom mondta ezt.)
Anyám tuti, hogy nem bántani akarta ezzel a barátnőmet. Hát teljesen oda van a ténytől, hogy végre "lett egy lánya", akivel keresik egymást, mennek közös programokra, stb. Szerintem anyu többet dumál a párommal, mint velem, meg a három bátyámmal összesen. :D
12. "Konkrétan nem is az én ötletem volt anyámat meghívni a barátnőm szülinapjára, hanem a párom ragaszkodott ehhez"
De persze te vagy a hibás... Annyira tipikus. Amúgy eleve nem értem, minek kell anyóst apóst szülinapi bulira hívni. Egyik csajomnál se volt ez. Külön külön megtartotta mindenki a családjával is, meg mi kettesben is aztán kész.
13-as vagyok.
Nekem volt ilyen élményem egy régi kapcsolatomban.
Politikai téma volt, a szülei félreértették, amit mondtam, illetve végig sem tudtam mondani, mert kb fél mondat után nekem estek. A vőlegényem csendben hallgatta az egészet. Nagyon szarul esett.
Később be is bizonyította, hogy tulajdonképpen nem igazán áll mellém, vagy véd meg szinte senkivel szemben. Ez már huszonéve volt, de a mai napig emlékszem.
Mitől kellett volna megvédeni a csajt? A kérdező azt írja, hogy jóba van a barátnő az anyóssal, összejárnak, imádják egymást. Ez már majdnem olyan, mint egy barátság az én szememben. Namármost ha nekem mond egy kicsit ciki megjegyzést egy barátnőm, akkor ÉN reagálok rá valamit.
Megvédeni meg azt kell, aki veszélyben van, vagy ha valaki direkt bántani akarja. Egy ciki ajándéktól, meg egy szr vicctől nem kell megvédeni. Szerintem mindenkinek mondták már azt viccet, adtak már béna ajándékot.
19. Hópehely nemzedéknél nagyon alacsonyan van már az ingerküszöb. Én is kaptam vicces ajándékokat, vicces megjegyzésekkel. És?
Most ettől ne álljon fel a farkam? "Megvédeni". Bazmeg, mintha a lovagkorban élnénk. Üzenem a csjodnak: éles helyzetben nem egyszer álltam már ki nő mellett, amikor ténylegesen inzultáció érte vagy testi fenyegetés. De amelyik nő SZÓBAN nem tudja magát megvédeni, az ne haragudjatok, annyit is ér. A nőknek eleve kva jó beszélőkéjük van, tényleg mindent meg tudnak magyarázni, ha le akarnak valakit koptatni, sokkal ügyesebben teszik, mint mi, én még verbálisan nőt alulmaradni bármilyen helyzetben a büdös életben nem láttam. Az, hogy nem tud kezelni egy viccet, az az ő infanzilizmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!