Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ez nektek kellemetlen lenne a párotok
felől?
Figyelt kérdés
Hetente 2-3 napot töltünk együtt. Minden találkozásnál legalább 2 alkalommal visz magával kocsival, a haverjával spanolni egyet kb 2 órát én meg tök kellemetlenül érzem magam ez időben, mert én csak ülök full kussban a kocsiban hátul és csak egy dísztárgynak vagyminek érzem magam.
Egyáltalán nem az a beleszólós fajta vagyok, eddig ezt mégszóba sem hoztam neki hogy ez nekem kellemetlen. Én sem szervezek barátnőimmel nagy találkozót amikor vele töltöm az időm
Nekem nem, mert én jóban vagyok a haverjával és tök jókat beszélgetünk hármasban is (vagy négyesben, amióta lett barátnője neki is).
De ha zavarna a dolog akkor szólnék, nem értem, te miért nem teszed.
aug. 30. 19:15
2/17 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok ezzel hogy mit szóljak az ő haverjához, barátommal, vagyok egyutt nem a haverjával. Biztos nem esne jól neki hogy ha spanolgatnék a haverjával
aug. 30. 19:16
3/17 anonim válasza:
Ilyenkor többesben beszelgetunk nem csak ők. Te vmi antiszoc vagy?
aug. 30. 19:18
4/17 anonim válasza:
Szerintem simán mondd neki. Én ugyan jól elvagyok a barátom haverjaival, de nem szeretnék állandóan velük lógni, hanem vele minőségi időt tölteni (meg szexelni nyilván, amit nem a haverjai előtt szoktunk). Szóval nincsen bajom velük, nem ellenük szól, hanem kettőnk mellett. Mondjuk én simán megértem, ha a haverjaival akar lenni, mondja le és ennyi. Viszont amikor velem van akkor legyen velem tényleg.
aug. 30. 19:18
5/17 A kérdező kommentje:
biztos megszólalhatnék énis beszélgetés közben, de barátom nem akarom féltékennyé tenni
aug. 30. 19:22
6/17 anonim válasza:
Igen. Majd hívjon akkor, ha csak veled akar találkozni. Haverokkal is lehet, de akkor szóljon, hogy más is ott lesz, te meg eldöntheted, akarod - e vagy sem.
aug. 30. 19:24
7/17 anonim válasza:
Ha féltékeny lenne a párod akkor nem vinne a haverok közzé. Nem tudsz ismerkedni, beszélgetni. Az a te bajod. Majd ne csodálkozz ha levált más csajra. Azon lepődök meg, hogy egyáltalán paseszt tudtál magadnak fogni. A párod barátai és ha te szólni se szólsz hozzájuk az nagyon udvariatlan.
aug. 30. 19:45
8/17 anonim válasza:
Én eddig minden párom barátaival jóban voltam, ugyanúgy beszélgettünk, hülyültünk. Van, akivel azóta is jóban vagyok, pedig az akkori párommal már régen szakítottunk.
Az, hogy te "kukán ülsz" a te defekted.
Miért nem kapcsolódsz be a beszélgetésbe?
aug. 30. 19:56
9/17 anonim válasza:
Ha féltékeny lenne attól, hogy beszélgetsz az orra előtt a haverjával, akkor nagyon gyorsan elhagynám az illetőt mert onnan nem sok lépés, hogy beverje az orrod.
aug. 30. 20:10
10/17 anonim válasza:
Az biztos, hogy neked párkapcsolat nem való úgyhogy inkább szakíts. Majd ha eljutsz valamikor arra a szintre akkor pasizz inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!