Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek az kellemetlen, ha a barátnőtök/ párotok beszél az érzéseiről, és elmondja, hogy szeret?
Az én barátom azt mondta nekem, hogy ő férfiként nem nagyon tudja, és nem is akarja az érzéseit mutatni, szavakba önteni. Ha elmondtam neki, hogy megszerettem, fontos lett nekem, fájna, ha leveszíteném, vagy hasonlók, akkor arra nem szokott reagálni, akár szóban teszem, akár írásban. Ő az érzéseiről semmit nem mond nekem.
Nem tudunk sajnos sokszor találkozni, és mivel ilyenkor egyéb módon nem tudja mutatni, hogy azért kedvel, sokszor nagyon elbizonytalanodom.
Szokott keresni, az egyértelmű, hogy nem csak szex miatt van velem, érdeklik a dolgaim. De soha nem mond semmit, arra sem reagál, amit én mondok neki.
Ez lehet azért, mert kellemetlen neki ilyesmiről beszélni, vagy ilyen érzelmes dolgokat hallani tőlem?
Vagy inkább saját magában bizonytalan?
Ti hogy vagytok ezzel? (Ő 25 éves, én 23)
Férfiak, mint én is nem nagyon érzelgősek. Nem merülünk el annyira az érzelem világában, mint ti nők. Ti benne éltek, mi inkább csak a felszínen sétálunk, ezért se tudunk normálisan kifejezni szavakban érzelmeket.
Ezt neked kell érezni, ha foglalkozik veled akkor szeret is.
Szerintem egy lelkileg, és érzelmileg kiegyensúlyozott ember képes rá, hogy kifejezze, kimutassa az érzéseit. Ez érzelmi intelligencia kérdése, és hagyjuk most a macsókat, meg hogy én kemény férfi vagyok, meg stb...
Persze nem kell túlzásokba esni, de azért az még nem gáz, ha egy férfi elmondja a barátnőjének mit érez iránta(már ha érez egyáltalán valami, és nem csak azért van veled, mert épp nincs más)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!