Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk/férfiak! Kellemetlen nektek, ha a lány a saját részét fizetni akarja a randin?
23 éves vagyok, most nincs kapcsolatom, ismerkedem, randizgatok, keresem azt, akivel érdemes kapcsolatot kezdeni.
Mindig szoktam mondani, hogy fizessünk külön, mindenki a saját részét. Már az első randin is mondom. Eddigi tapasztalataim (bár nem randiztam még sok emberrel), hogy ilyenkor tiltakozik a másik fél, sőt, még a 2-3 randin is előfordult ez. Ez megalázó lehet, hogy fizetni szeretném a saját fogyasztásomat? Hogyan kellene ezt kezelnem?
Minden épkézláb hozzászólásért köszönet.
Ezt tette a feminizmus!
A faszi fizet.
Én ezt természetesnek tartom, és el is várnám, akárkivel is randiznék. Igazságos, felelős gondolkodásra vall és előrelátó személyiséget sugall, akivel érdemes hossíútávon gondolkodni.
De az én véleményem semmit nem számít, mert az emberek döntő többsége ezt nem érti és kicsinyességnek tartja, persze nincs igazuk de a világ ilyen hippokriták gyülekezete, ez van.
Én szoktam hagyni, hogy fizessenek nekem az első 1-2 randin, de később, ha komolyabbra fordul a dolog, visszafizetem... pl meglepem finom ebéddel/vacsorával a párom, amihez a hozzávalókat kb. épp annyiba kerül megvenni, mint amit ő fizetett nekem, így nem érzi kellemetlennek, de én sem, mert visszaadtam, amit kaptam, csak más formában...
22/L
Hívj meg randira engem, azt fizess mindent. Én nem csinálok ebből ügyet.
1 sopronit kérek és 1 feles törkölypálinkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!