Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiak! Barátkoznátok csak azért egy 18 évessel, hogy lefeküdjön veletek? Vagy valóban lehet érdekes egy ilyen korú lány csupán a személyiségét illetően?
Én inkább megfordítanám a kérdésedet...
Vajon mit akarhat egy 18 éves lány egy 30 éves férfitól?
Még véletlenül sem azért jön vele össze,mert ebben a korban már (jó esetben) megvan mindene a pasinak,(egzisztencia,kocsi,lakás,stb stb...)
Persze kivételek azért mindíg vannak...:)
Nekem van több 18-20 éves lánybarátom és nem a szexuális vonzalom miatt vagyunk barátok. Csinosak meg minden, de azért vagyunk barátok mert szórakoztatónak találjuk egymás társaságát. Szerintem nem kell minden mögé a szexet vetíteni.
De csak azért nem barátkoznék 18-20 éves lánnyal...
33/F
Az esetek többségében sajnos visszaélnek a helyzettel,
mármint hogy egy 18 éves lány még szinte mindent elhisz,
mert még nem,vagy keveset csalódott...
tehát sokkal könnyebb dolga van egy fiatal pipivel,mint egy dörzsölt korabelivel.
Nem kell ezen sokat filózni:)
Egyszerűen Te tetszel neki a legjobban,és kész.
Nem is akarlak lebeszélni róla,mert mivan,ha tényleg jófej,és akkor is szeret majd,miután megkapott?:)
11:27
Egyetértek veled, én is így gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!