Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Milyen ruhában legyen a lány, akire azt mondjátok leesik az állatok, ha meglátjátok?
Van egy pasi, aki visszautasított, sosem leszünk együtt, tudom, valahol bánt, és nemsokára találkozni fogunk egy baráti összejövetelen, szeretném, ha látná milyen "jó nőt" engedett el...
Modellalkatom van, tudom sok srác nincs oda a vékony lányokért, de ő pont az ilyen lányokat szereti, valószínű a személységem miatt nem kellettem neki, vagy más tippem nincs, mert több haverja mondta, hogy szépnek tart.
Mindenképpen az elegáns oldaladat vidd oda...szerintem egy jó kis szoknyás ruciban(de ne miniszoknyában) menj ami kiemeli az alakod,feneked,legyen kint a dekoltázs...egy pár kiegészítő+ a legjobb parfümöd...ha szép az alakod nem marad el a siker ha meg ez sem kelti fel a figyelmét nem is érdemes vele foglalkoznod...
17/F ;)
Hát ha elbír egy rózsaszín WC ajtót, attól bizony leesne az állam.
Tibibá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!