Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok részéről ez nem lenne kellemetlen, ti erről mit gondoltok?
“ kezembe veszem az irányítást.”
Mármint?
A probléma pedig az, hogy a reggel már úgy indul hétvégente, hogy a kedvére teszek, az ő fancy életmódjához alkalmazkodom és én engedek.
"a reggel már úgy indul hétvégente, hogy a kedvére teszek, az ő fancy életmódjához alkalmazkodom és én engedek."
Ne csináld.
Ilyen egyszerű.
Szerintem nem csak a hétvégékkel van ez így nálatok, hanem sok minden másban is alkalmazkodsz és engedsz. Miért? Meg fogod utálni, ha még nem.
Két embernek azért illene figyelembe venni a másik reggeli rutinját is. Nincs semmi baj a "kiadós, nagy, többfogásos kajával" sem, de ha valaki előbb éhes, akkor azt is illik tiszteletben tartani. Látszik hogy a párodnak még nem volt inzulinrezisztenciás barátnője, akinél nagyon nem mindegy hogy mit eszik és hány órakor.
Remélhetőleg létezik még tolerancia a világban, és tekintettel vannak az emberek egymásra.
Ilyen témában is tudni kell meghúzni a határokat, és nem a másik erőszakosságának engedelmeskedni. Normális kommunikációval mindent meg lehet beszélni, ha erre kellően nyitottak a felek.
#7 Ja, bocsi, nálunk a "feküdj vissza egy kicsit" felhívás keringőre.
Amúgy ha éhes vagy, egyél. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!