Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok részéről ez nem lenne kellemetlen, ti erről mit gondoltok?
Boldog vagy te ebben a kapcsolatban?
Oszinten. Szerinted 2, 4, 5, 10 ev mulva ezek a dolgok nem fognak meg jobban idegesiteni?
Mindkettotoknek es egyikotoknek sincs igaza. Egyszeruen kulonboztok, es lathatoan egyikotok sem hajlando engedni.
Nem passzoltok egymashoz, es ez ennel csak rosszabb lesz.
Ennyi.
Én minden nap hajnali 6-kor kelek. Hétvégén is. Ha a férjem felébred és "visszarángat" az ágyba, akkor 2 opció van:
1. Vagy szexelünk
2. Vagy 20 percet fekszem még mellette hozzábújva, aztán felkelek.
Nem bírok órákat dögleni, szóval ha nekem nincs kedvem kivárni amíg felébred akkor nem várom ki és felkelek.
Nem értem ebben mi olyan bonyolult.
Nálunk ez így menne:
-Drágám, nincs kedved visszafeküdni kicsit?
-Nincs, éhes vagyok, megyek kajálni.
|Történet vége|
Kedves kerdezo,
szeretnelek felvilagositani, hogy egy egeszseges, normalis parkapcsolatban a dolgok egyszeruen nem igy mukodnek. Ahogy mar feljebb is jonehanyan leirtak, egy normalis ember nem probal kontrolt gyakorolni a tarsara semmiben, de legfokeppen nem az olyan aprosagokban, amik elvileg “kellemes idotoltesnek” minosulnek.
Ne erts felre, neha mindenkivel megesik, hogy az egyik fel pl. Romantikus vigjatekot nezne, a masik meg horrort. De hogy reggel marpedig ossze KELL bujnotok 2 oraig, mert o azt mondja, az valahol nagyon nem oke.
Ezt megis milyen jogon varja el, es pontosan hogyan kell elkepzelni?
Neked kipattan a szemed 6-kor, es mennel csinalni a dolgod de ehelyett fekszel es bamulod a plafont? (Hiszen mint irtad nem szexrol van szo).
A pszichologiaban ezt nevezik narcisztikus szemelyizavarnak.
Tényleg elképzelhetetlen számomra is, hogy ez hogy lehetséges egy kapcsolatban.
Nálunk én vagyok a korán kelő, de szeretek bújni is. Úgyhogy felkelek, elvégzem a reggeli rutinom, aztán ha hallom hogy ébredezik ő is, akkor visszabújok 2 percre, aztán kelünk mindketten. Utálnék ott feküdni órákig, csak mert ő alszik és ott kell legyek. Ha mindent együtt kell csinálnotok, akkor keljen fel ő is és reggelizzetek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!