Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, ez nektek kelleme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ez nektek kellemetlen lenne a párotok felől?

Figyelt kérdés

Hetente 2-3 napot töltünk együtt. Minden találkozásnál legalább 2 alkalommal visz magával kocsival, a haverjával spanolni egyet kb 2 órát én meg tök kellemetlenül érzem magam ez időben, mert én csak ülök full kussban a kocsiban hátul és csak egy dísztárgynak vagyminek érzem magam.

Egyáltalán nem az a beleszólós fajta vagyok, eddig ezt mégszóba sem hoztam neki hogy ez nekem kellemetlen. Én sem szervezek barátnőimmel nagy találkozót amikor vele töltöm az időm

aug. 30. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Én simán mennék busszal (vagy akármivel), ha ő haverozik.
aug. 30. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kellene féltékenynek lennie azért, mert megszólalsz??? Neked valami teljesen téves elképzeléseid vannak az emberi kapcsolatokról!
aug. 30. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Teljes mértékben megértelek. Ha a párom ezt csinálná szólnék neki hogy kösz de én kimaradok ebből. Egyszer mentem el a barátommal találkozni valami fesztiválon egy régi haverjával és soha többet. Nagyon kínos volt unalmas és azt vártam mikor megyünk már haza. Én nem szeretek idegen emberekkel beszélgetni nem vagyok rájuk kíváncsi. Nekik volt mit megbeszélniük az évek alatt történt dolgokat én meg mit szóljak közbe olyan kérdésekkel hogy hol lakik meg van e családja? Ha barátozni akar menjen de nélkülem.
aug. 30. 21:06
 14/17 anonim ***** válasza:
A heti 2-3 nap az nem is kapcsolat. Nálam ez nagyobb baj lenne mint hogy haverozik is.
aug. 31. 09:12
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

"Én nem szeretek idegen emberekkel beszélgetni"

Nos, először mindenki "idegen", a párod is az volt.

aug. 31. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
15, nem is kell, hogy mindenki ismerős legyen.
aug. 31. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Vannak olyan emberek akiknek megy az hogy minden idegen emberrel kezdjenek beszélgetni meg ismerkedni mert szívesen teszik és vannak olyanok is mint én meg a kérdező meg sokan mások akiknek ez nem hiányzik és nem akarják. Nem kell az a kifogás hogy a barátja is idegen volt. És akkor mi van? Kötelező mindig mindenkivel jó pajtizni meg ismerkedni mikor nem akar? Plusz nem sokat vannak együtt amúgy sem úgy gondolom a kérdezőnek ez az együtt töltött idő kevés. A párja magasról tesz rá hogy komolyabban kialakuljon ez a kapcsolat. Neki a haverok fontosabbak.
szept. 1. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!