Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellemetlennek érzem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlennek érzem hogy barátoméknál vagyok, ti hogyan oldjátok meg a találkozókat?

Figyelt kérdés

Mivel távol lakunk egymástól így hetente 2 éjszakát ott alszok. Egyikőnknek sincs saját lakása mert fiatalok vagyunk, otthon lakunk. Én szoktam menni hozzá. Kellemetlenndk és élősködésnek érzem hogy ott alszok, használom a vizüket, eszek, és igazából nekem semmi bejárási jogom nincsem oda.

Más is jár hasonló cipőben?

Vagy oktalanul érzem ezt?

aug. 31. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Megkérdezted már a szüleit, hogy zavarsz-e? Kell-e segíteni valamiben, mondjuk főzni? Hozzájáruljál-e anyagilag ahhoz, hogy használod a vizet, áramot, eszed a kajájukat, stb?

Lehet, hogy nemet mondanak mindenre, de legalább a lelkiismereted nyugodt lesz.

aug. 31. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi felváltva mentünk egymáshoz, így amiatt senkinek se kellett rosszul éreznie magát, hogy mennyi a rá eső rezsi és kajaköltség, hiszen nagyjából kiegyenlített volt és amúgy is így volt fair, ha megoldható, akkor ne mindig az egyik fél utazzon.

A bejárási jogon azt érted, hogy nem kaptál kulcsot? Bennem ez mondjuk soha fel sem merült, mert úgyse mentem úgy, hogy a párom nem volt ott és nem tudott beengedni.

aug. 31. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Legközelebb ha mész vigyél ajándékot. Apósnak egy liter Jägert, vagy amit szeret, anyósnak szintén amit szeret, plusz egy kiló őrölt kávét, amilyet isznak és meg van oldva.

Nagyjából egy 10-esből megúszod.

És ne felejtsd el megköszönni a vendéglátást!

aug. 31. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!