Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlennek érzem hogy barátoméknál vagyok, ti hogyan oldjátok meg a találkozókat?
Mivel távol lakunk egymástól így hetente 2 éjszakát ott alszok. Egyikőnknek sincs saját lakása mert fiatalok vagyunk, otthon lakunk. Én szoktam menni hozzá. Kellemetlenndk és élősködésnek érzem hogy ott alszok, használom a vizüket, eszek, és igazából nekem semmi bejárási jogom nincsem oda.
Más is jár hasonló cipőben?
Vagy oktalanul érzem ezt?
Megkérdezted már a szüleit, hogy zavarsz-e? Kell-e segíteni valamiben, mondjuk főzni? Hozzájáruljál-e anyagilag ahhoz, hogy használod a vizet, áramot, eszed a kajájukat, stb?
Lehet, hogy nemet mondanak mindenre, de legalább a lelkiismereted nyugodt lesz.
Mi felváltva mentünk egymáshoz, így amiatt senkinek se kellett rosszul éreznie magát, hogy mennyi a rá eső rezsi és kajaköltség, hiszen nagyjából kiegyenlített volt és amúgy is így volt fair, ha megoldható, akkor ne mindig az egyik fél utazzon.
A bejárási jogon azt érted, hogy nem kaptál kulcsot? Bennem ez mondjuk soha fel sem merült, mert úgyse mentem úgy, hogy a párom nem volt ott és nem tudott beengedni.
Legközelebb ha mész vigyél ajándékot. Apósnak egy liter Jägert, vagy amit szeret, anyósnak szintén amit szeret, plusz egy kiló őrölt kávét, amilyet isznak és meg van oldva.
Nagyjából egy 10-esből megúszod.
És ne felejtsd el megköszönni a vendéglátást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!