Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezeled ha a környezetedb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeled ha a környezetedben sok eljegyeznek, házasodnak, baba születik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 12:32
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Ezt a vágyat szerintem nem lehet csak úgy elengedni, az ember megbánja kesőbb
2023. febr. 17. 13:38
 22/44 anonim ***** válasza:
38%
Hát mi mást lehet csinálni, mint elengedni, ha nem megy a dolog?
2023. febr. 17. 13:41
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen kezelni? Nem az én eljegyzésem, házasságom, babám, magyarán nem nekem kell leszervezni az egész eljegyzési partit, esküvőt, vagy baba bulit. Sem nem vagyok esküvő szervező. Magyarán én élem a saját életem és nem érdekel, hogy ki mikor és hol. Csak az szokott zavarni, amikor az éppen aktuális esküvő utáni éttermi bulik vannak, de azok ellen úgy sem tud mit csinálni az ember. Én átszoktam fordulni és így az a fülem van felül, amire nem hallok, a nem hallás áldott előnyeit élvezem ilyenkor, de ez csak csukott ablaknál működik sajna. De nyáron olyan, mint az oroszlán barlangja, mert ha nyitva az ablak akkor nagy a ramazuli, hangos, ha becsukva az ablak akkor meg meleg van. Ezt tetézi, hogy éjszaka szoktak ordibálni is az utcán. Illetve volt amikor már x-edik buli volt, és iszonyat fáradt voltam, ráadásul még hamisan is énekeltek, akkor kínomba chateltem és megtárgyaltam, hogy épp milyen dalt énekelnek hamisan a chat partnerrel, akivel meg jókat kacagtunk ezen, aztán neki köszönhetően sikerült elálmosodtam és nem hallottam már azt se hogy kissé hamiskás a hangocskájuk máma. Volt ilyen is sajna.:D

A csöpörög az eső dal volt a heppjük, több ilyen buliba játszották ezt. Megtárgyaltuk mindig, hogy már megint ez van? Komolyan, legalább játszhattak volna valami vagány filmzenét, amire ők táncolni tudnak, mi meg simán betudunk aludni. :D

Na és a hamis szerenád, az egész körlet zengett, miközben mi ezen kacagtunk. Romantikus hamis dal, is lehet romantikus, az álljon meg a nászmenetbe is a pasi imádta, de aki aludni szeretne annak nem az.

Lehet a menyasszony pityergett, hogy de romantikus, én meg legszívesebben gőgicséltem volna a fáradtságtól, hogy aludni akarok. Én speciel nem akartam esküvői partin részt venni, mégis el kellett szenvedni. Az biztos, hogy én speciel nem városon belül szerveznék semmi ilyen partit magamnak, gondolva az ott lakó emberekre, de az is biztos, hogy nem ilyen nagy parti lenne, sem csöpörög az esős parti.

Kérdező egy jó tanács, ha ezen keseregsz. A hasonlítgatás az zsákutca. Nem vezet sehova. Magyarán ne azt nézd hogy a környezetedben eljegyzés, házasság, baba hírek vannak, hanem azt, hogy te hogy lehetsz boldog. Ők ezt tudják felmutatni, te mást. Van aki csak ezért házasodik. De aki igazán szereti egymást nem azért házasodik, hogy tudjon valamit felmutatni, hogy na van férj, gyerek, hanem mert szeretik egymást, erre irigynek lenni felesleges,megdolgoztak a kapcsolatukért, és ez jó dolog.

Amúgy ha nagyon frusztrál akkor olvass gyk-n ebben a témában kérdéseket, és rájössz, hogy hozzájuk képest nagyon is szerencsés vagy egyedülállóként, pláne akinek az esküvője rendőri intézkedésbe torkollott, az milyen ciki és kellemetlen egy ifjú feleségnek, hogy a párja és a testvére hajba kap, vagy aki szétverte a berendezést a hotelbe a mézes hetek alatt,mert nem tetszett nekik a kiszolgálás, én ilyent is olvastam, de ezt nem itt, hanem egy újságcikk volt, és utána már nem fog érdekelni ez amiket kérdezel.

2023. febr. 17. 13:43
 24/44 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, dehogynem fogja érdekelni. A házasság utáni vágy meg a szaporodási késztetés túl erős némelyekben. Csak így érzik magukat valakinek, na meg biztonságban. Holott mennyi félresikerült példa van előttük már. De nem tanulnak belőle.
2023. febr. 17. 13:57
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
24-es dehogy fogja zavarni. A vágyat teszi helyére hogy ne hasonlítgassa saját magát máshoz. A vágy ott lesz továbbra is annak ott kell lennie de egészséges formában reális és elengedő formában, ami nem mindig azt jelenti hogy lemond róla csak nem pörög rajta. Ha jön akkor úgyis jön. Tehát nem depizős önértékelést lehúzó hasonlítgatós formába lesz ott az a vágy. Ő csak ezt látja most, de aki benne van nem mindegyiknek olyan jó. Ezért írtam hogy olvasgasson gyk-n ilyen kérdéseket míg megunja aztán már immunis lesz. És rájön hogy sok emberhez képest ő szerencsés.
2023. febr. 17. 14:07
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem tavaly eljegyeztek, idén lesz az esküvőm, nászutam. És a legjobb barátnőm aki réges-rég ugyanezt szeretné + már babázna, de a pasija elhagyta, érzem rajta, örül nekem de fáj neki hogy nem adatik meg neki. Mi jövőre akarunk terhességet. De én nem akarok sok kisgyereket, max akkor vállalok másodikat, ha az első iskolás.
2023. febr. 17. 14:16
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe juttatja, hogy nekem ezekből semmi nem jutott. De nem sajnálom tőlük.

39N

2023. febr. 17. 14:19
 28/44 anonim ***** válasza:
67%

Hidd el jobban jártál. Tele a világ szar házasságokkal, kapcsolatokkal, elcseszett gyerek életek sorával.

2023. febr. 17. 14:23
 29/44 anonim ***** válasza:
88%
Ez számomra a "Kit érdekel?" kategória...
2023. febr. 17. 14:23
 30/44 anonim ***** válasza:
60%
De jo h nem nekem kell ejszakazni jatszoterekre jarni meg km eket setalni babakocsival. Valahogy igy.nekik valo nem nekem.
2023. febr. 17. 14:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!