Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezeled ha a környezetedb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeled ha a környezetedben sok eljegyeznek, házasodnak, baba születik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 12:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem olyan dolgok, amik “sikerulnek”. Ha parkapcsolatban elsz, meg kell oket beszelni es megegyezni, mikor aktualis.

De nekem pl egyikre sincs igenyem.

2023. febr. 17. 12:56
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a többségüknek olyan párja van, akit én fél percig nem tudnék elviselni. Szóval irigy aztán nem vagyok xd
2023. febr. 17. 12:57
 13/44 A kérdező kommentje:
Nekem a környezetemben sorra jönnek az ilyen bejelentések, páromnak is van gyereke, ő engem nem ért meg, próbálom én is jól kezelni ezeket
2023. febr. 17. 13:04
 14/44 anonim ***** válasza:
59%
Az első 2 abszolút nem érdekel, de sajnálom azt akinek gyereke lesz - mintha látnád ahogy a síneken fekszik és jön a vonat....
2023. febr. 17. 13:05
 15/44 anonim ***** válasza:
87%

"gyereket meg nem akarok szóval olyankor max belegondolok hogy nekem mennyivel nyugisabb lesz a következő 10-20 évem mint a másiknak. :D"

Az biztosis. 😀Egy gyerek után ezt totálisan tanusíthatom. Nem is lett több.

2023. febr. 17. 13:07
 16/44 anonim ***** válasza:
67%

Ne azért jegyezzen el, mert a haverok meg a Gipsz Jakab az instaról eljegyezte a nőjét, és milyen cuki fotók lettek, és akkor mi is. Ez csak egy borzalmas házasságra lenne jó alap.

Akkor kérjen meg, ha eljut arra a pontra a Mi kapcsolatunk, hogy egy éven belül esküvő. Az ilyen öt-tíz éves kirakatjegyességeknél kevés szánalmasabb dolog van szerintem. Nem vágyok hasonlóra.

Azt meg az elején tisztáztuk, hogy házasságban tervezünk élni, és ennek mikor, milyen feltételekkel jön el az ideje.

2023. febr. 17. 13:18
 17/44 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarok gyereket, nem tudok semmiféle irigységet érezni az iránt akinek van.
2023. febr. 17. 13:20
 18/44 anonim ***** válasza:
82%

Arról nem is beszélve, hogy a nők egészsége gallyra megy a gyerektől. Nővéremnek huszonévesen a sok kialvatlanságtól a két gyerek mellett máj- és keringési zavarai vannak már. Egyebek mellett.

2023. febr. 17. 13:21
 19/44 anonim ***** válasza:
71%

18

Ha nem megy tonkre mar a terhesseg alatt😂 Anno egy no mutatta Tiktokon a szules utani kepeit, hogy FEL EVIG be volt verezve fullra mindket szeme, marmint az EGESZ feher resz voros volt neki. Mert kinyitotta nyomas kozben a szemet. Ami elvileg egy gyakori dolog, ezert nem szabad kinyitni. De hogy lehet csukva tartani??? Ha nem vagyok hullafaradt, kinyilnak maguktol :D

2023. febr. 17. 13:34
 20/44 anonim ***** válasza:
79%

Ez így rám nem hat. Akit bírok, annál természetesen örülök, akit nem bírok, annál meg nem érdekel. Sajnos viszont látom azt, hogy mennyi fog tönkremenni pár éven belül úgy, hogy ezt nem is sejtik a benne lévők...

A magam részéről viszont szomorú vagyok. Nem viszonyítom magam máshoz, hanem magamhoz. És már elmúltam 30, megtapasztaltam, hogy mennyire nem lehet építeni senkire. Akartam gyereket, de már elengedtem. Ha most ismernék meg valakit, akiben TALÁN meglehetne bízni, akkor is évek kellenének, hogy gyereket vállaljunk. És nem akarok öreg apuka lenni, szóval nem leszek.

2023. febr. 17. 13:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!