Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan pénz szűkében van, mit tudok tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy a párommal bő másfél éve vagyunk együtt. Az elején volt valami vállalkozasa, ahonnan volt pénze, ezért a kapcsolat elején fel sem merült bennem, hogy pénzügyi dolgok miatt aggódjak, nekem is megvan a saját munkám. Ugyanakkor az ő meló véget ért, s jó pár hónapig én segítettem ki, viszonylag nagyobb összegekkel (600-1M között).

Tavaly januárban megint lett munkája, viszont az sajnos nem fizet túl sokat, az egészségügyi állapota pedig leromlott, rengeteget volt táppénzen. Többször én segítettek ki megint, igaz itt már csak kisebb 30-40 ezrekkel. Mivel és sokkal jobban keresek így a kajavásárlásnál általában én fizetek többet, meg az utazásokat is főként én fizettem. Probléma, hogy egy haverjának sem tudott törleszteni, aki emiatt pert indított, a bank elveszi a párom fizetésének egy részét. Most az internetet is lekapcsolták be nem fizett számlák miatt, elvileg 120 ezer forint a visszakapcsolási díj.

Eddig mindig segítettem, mert szeretem őt, de ez már rohadtul zavar. És nem tudom ez hosszú távon mikor fog megváltozni.

UI: jelenleg a munkánk miatt az összeköltözés még nem játszik, bár elég flexibilis minden, így a páromnál vagyok elég sokat.

tegnap 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
100%
És most már van munkája? Mármint nem ilyen alkalmi, hanem rendes?
tegnap 11:39
 2/78 anonim ***** válasza:
86%

Hosszú távon semmikor nem fog megváltozni. Tapasztalat. A pénzedre is keresztet vethetsz.

Ne is gondolkodj összeköltözésben, gyerekvállalásban legfőképp ne!

Nulla pénzügyi kultúra. Mindig neked kell majd helytállnod.

Hány évesek vagytok amúgy?

tegnap 11:39
 3/78 anonim ***** válasza:
100%
El kell dönteni, hogy segíted továbbra is (bár szülni nem kéne neki), vagy inkább elhagyod. Jó ideig nem fo változni a helyzete ha keveset keres. Ahhoz jól fizető munkájának kéne lennie.
tegnap 11:43
 4/78 anonim ***** válasza:
89%
Kissé nyers a válasz, de menekülj amíg nem késő, a pénzedre igyál egy jó pohár hideg vizet és kezdj új életet, mivel egy van!
tegnap 11:46
 5/78 A kérdező kommentje:
1) van, de alacsony a fizetése, aminekbegy részét elveszi a bank. Annyi marad, hogy az albérletét ki tudja fizetni, kajára nem marad már meg semmi egyébre.
tegnap 11:46
 6/78 A kérdező kommentje:
2) 25-30
tegnap 11:47
 7/78 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy köteles vállalni helyette a felelősséget. Neked kell látnod, hogy van-e egy belátható távon belül remény a helyzet megoldására, vagy kilátástalan a helyzet és továbbra is rajtad fog élősködni? Egy felnőtt embernek el kell tudni tartania magát. Kerülhet persze nehéz helyzetbe bárki, de itt nem úgy tűnik, hogy ez rövid távon megoldható lenne. Neked kell tudni, hogy mit vállalsz be a másikért.
tegnap 11:48
 8/78 anonim ***** válasza:
26%
Hát én a párom akit szeretek nen hagynám el a kevesebb pénz miatt. Az más ha már nem szeretném, de ha szeretem segítek rajta. Úgy veszem fel mint amikor beteg lenne és én elhagynám mert csak akkor jó még virul.
tegnap 11:52
 9/78 A kérdező kommentje:
8) én is szeretem de az normalis szerinted h nekem sem marad semmi mert az o benazasa miatt most jonnek a behajtok?
tegnap 11:55
 10/78 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján itt nem egy egyszerű és egyszeri áthídalandó pénzügyi helyzetről van szó, hanem egy feneketlen kútról!
tegnap 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!