Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan eset, amikor a másik fél folyamatosan hitegette a másikat?

Figyelt kérdés

Például még nem tudom, mit érzek, még adj időt, meglátom, nem tudom, majd holnap, ki tudja...

Ilyen cipőben vagyok.

34/F

Én keresem, ő eltűnik messengerről fél napokra. Nem mondja meg, mit akar, nagyon idegesítő. Várok, várok, semmi. 20 óra múlva ír 2 szót, megint eltűnik.

Menne kirándulni, mire mennénk, lemondja, nincs kedve, fáradt, álmos, anya kereste...

Volt már hasonló veletek?

jan. 28. 12:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jobb ha elengeded.
jan. 28. 12:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme az ilyenekre időt pazarolni.

Nekem is volt hasonló.

jan. 28. 12:22
 3/16 A kérdező kommentje:

Hú, jó kis sztori!

Péntek, szombat, vasárnap dolgozott 12 órában, tegnap és ma szabadnapos.

Hétfőn reggel 8-kor lefeküdt, 4-kor ráírtam, minden rendben?

visszaír 1 óra múlva, most keltem fel, de fáj a fejem, visszaalszok. Ma reggel hívom fél 10-kor, leszúrt, hogy felébresztettem, mert ő még alszik. Mi ez, rozsomák?

És este nehogy menjek hozzá, mert ő már alszik akkor, ne zavarjam a pihenését. Szegény feje! Jobb, ha elengedem.

jan. 28. 12:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban jobban jár, ha elengeded :)
jan. 28. 12:49
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Gerinctelen dolog. És sosem értettem, hogy a nők ezt miért gondolják korrektebbnek az őszinteségnél.
jan. 28. 12:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem ilyenben, eljátszotta hogy oda meg vissza van értem, csináljuk ezt, csináljuk azt de mikor beterveztünk valamkt utolsó pillanatban lemondta. 3 ilyen alkalom volt, utána mondtam neki hogy na akkor döntse el mit akar, mert ha mégegy ilyen lesz akkor részemről mindennek vége. Jött persze a magyarázkodás, hogy bizonytalan, nem tudja mit akar, stb. Mondom akkor találd ki, és akkor keress ha kitaláltad mit akarsz. Nem keresett szerencsémre, azóta mással játszadozik.
jan. 28. 13:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki elég határozott ahhoz, hogy kerek-perec elküldje a másikat.

Esetleg te is észrevehetnéd magad.

jan. 28. 13:07
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Offos ám. Már ez hogy 12 órázik, sokakat lehoz az életről. Semmire nincs idejük, energiájuk, lelki erejük. Ha kiszámolod ez mennyi munkaidő, szerintem nem normális. Meg az sem persze, hogy ebben az országban emberek tömegesen erre kényszerülnek, dehát ez már más téma lenne.

A hitegetőket meg le kell építeni, mert ezernyi oka lehet, te meg csak szenvedsz miattuk, hogy sorra átvernek, csalódást okoznak. Nála még úgy ahogy érthető a munka miatt. De van mostanra rakat nő, aki teljesen szándékosan hülyíti, hitegeti a férfiakat, szigorúan online. Ő ebből figyelmet és energiát nyer, főleg ha még egyszerre több férfit is "futtat" párhuzamban. A semmire udvaroltat magának, folyton várat, húzza az agyad, de valahogy sorra hágja át az összes ígéretét, közben hazudozva milyen fontos vagy, ha már le akarnád építeni. Az oldalon is akad belőlük bőven. És hozzá kell tegyem, nagyon sokuk nem is 12 órázik. Akad olyan is amelyik otthon rohad éjjel nappal, és amellett űzi ezt. Vagy olyan munkából, ahol tengernyi ideje van. Szóval ja, ezek egytől egyig kuka, mert csak le akarnak húzni és átverni téged. Sokszor fejben sincsenek rendben, nagyon nem. Tehát a kártevésen túl még jól meg is mérgez, ha a közeledben hagyod rombolni. Törlés tiltás a jó ezekre, nem szabad etetni őket. Így is sajna túl sok emberen élősködnek, és napról napra vágják haza ők maguk is az online ismerkedésbe fektethető bizalmat.

jan. 28. 14:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
7 essel egyet ertek, en is jartam mar igy. Azztan tesztelesbol eltuntem 3 hetre, es vagy nem keresett még annyira se hogy elek e, vagy mintha misetortent volna 1 mizzu. Nem nem normalis h 3 hetente ir 1 mizut. Ha erdekelnem 1 hetet se birna ki. Akit erdekeksz az keres qlkalmat. Max ha nem is taliztok de ir
jan. 28. 15:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Három hètig húzta az időt és az agyamat... Aztán pont fel akartam keresni,amikor sort kerített a pattintásra.

Itt èn vagyok a nő.Irtó nehezen viseltem,sőt,ez a seb a mai napig sem gyógyult be,ugyanis sikerült feltèpnie.

jan. 28. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!