Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan eset, amikor a másik fél folyamatosan hitegette a másikat?

Figyelt kérdés

Például még nem tudom, mit érzek, még adj időt, meglátom, nem tudom, majd holnap, ki tudja...

Ilyen cipőben vagyok.

34/F

Én keresem, ő eltűnik messengerről fél napokra. Nem mondja meg, mit akar, nagyon idegesítő. Várok, várok, semmi. 20 óra múlva ír 2 szót, megint eltűnik.

Menne kirándulni, mire mennénk, lemondja, nincs kedve, fáradt, álmos, anya kereste...

Volt már hasonló veletek?

jan. 28. 12:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Pl. ma nem írtam neki semmit. Erre 5 órakor megjelent, és írt, hogy milyen a napom. 5-6 mondatváltás megtörtént, keményebb odaszólásokkal, mert felhánytorgattam, hogy eléghé hülyít. Viszont ő most anyunál van, ezért kilép. Nemsoká megy haza, majd ír. Azóta sincs semmi hír róla.

Amúgy élvezem már, mert én sem hiszek neki, csak hülyítem, ahogy ő is engem. Várom, hogy élőben jól megalázzam. Csak még nem tudom, hogy.

jan. 28. 23:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,nem hiába mondják,hogy a harag ègő parázs...Sajnos a te kezedet ègeti.

A legjobb bosszú egyèbkènt,ha először is jól elküldöd a bús pi...ába,majd keresztül nèzel rajta.Bármi más csak èrtelmetlen vergődès.

jan. 29. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
32%

Te hülye vagy. Ha valaki felkel, és vissza akar aludni, az nem azonnal történik meg, hanem amikor sikerül, ugyanis ez a dolog nem akaratlagos, és addig fáradt. Aztán végre elalszik te meg felébreszted. Aztán meg bosszút akarsz állni a semmire. Undorító.

A 12 órázás fárasztó. Remélem rutinos már a fajtáddal, és soha többet nem ír neked, pláne nem találkozni.

jan. 30. 01:38
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
8-as, meg ne halj ám ha szépet mondasz annak aki tetszik. Meg akivel nem is találkoztál nem kötelezi el magát egy fantomkép mellett. Iszonyat beteg emberek vannak, akik ezen puffognak. Még írd ki magadra hogy egy bók 1500, vagy 3 sor 5000 ft lesz nálad, nehogymár hoppon maradj hogy fizetség nélkül szóltál valakihez. Azt a másik se tudja hogy kihez szól, a gond hogy sokszor hamar kiderül számukra, és jogosan megy el a kedvük az ilyenektől.
jan. 30. 02:18
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es örülök hogy ilyen szépen kiforgatni próbálod, ráadásul te nőként nagyon könnyen beszélsz a mai helyzetben. Egyfajta haszonélvező szerepből. Majd ha esetleg fordított lenne a helyzet, hogy egy férfira több nő hajt, és aktívan neki kell kezdeményeznie és udvarolnia mondjuk heteken át, amit aztán a másik fél egy ponton csak úgy szó nélkül lehúzna a wc-n, kíváncsi lennék azok után mit szólnál, ha még vki megpróbálna beszólni, hogy te vagy a hibás. Ez a modern kor szörnyszülött állapota, hogy ide jutottunk hogy ennyire oké és általános lett a ghosting, meg a másik fél ilyen fokú hülyítése, kihasználása, meg mindenféle ígérgetés és hazudozás. Mert hogy úgymond egyenlőség van és férfiként már ne legyenek elvárásaid, miközben ugyanúgy neked kell udvarolni, és folyamat lenyűgözni a másik felet, idővel, figyelemmel, pénzzel, kinek mi. Aki ezzel szándékosan és rendszeresen visszaél, az pontosan ugyanaz, mintha nőket hazugsággal megdugnak és eldobnak. Csak tudod nekem nem lenne képem odaállítani 1-1 ilyen kérdés alá áldozathibáztatni a nőt, hogy mit vagy úgy oda, hát csak szex, végül is jól jártál, örülj hogy szexelhettetek mielőtt kidobott vagy ghostingolt.

És ha kicsit is lenne agyad/gerinced/önreflexiód, akkor értenéd hogy a jelen korban miért a nőknek sokkal könnyebb és előnyösebb szó nélkül eltűnni, letagadni mindent, és ezek fényében csak úgy potyára udvaroltatni bárhol bárkivel, egyszerre akárhány embernél online. Nagyon sok társad szó szerint meg is teszi, már az se jut át a tudatukig, hogy ez másokkal szemben mennyire nem fair. Na ezek ölték meg az online ismerkedést is mostanra. Régen az ilyen kivetette a közege, de még online is megvetést kapott és szűzk*rva bélyeget, ha csak a semmire húzta férfiak agyát, szórakozásból, majd rendre visszatáncolt. Manapság meg már ott tartunk, hogy még ezeknek áll feljebb...

jan. 31. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Időpocsékolás mindkét részről.
jan. 31. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!