Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pasik! Meddig lennétek türelemmel, hogy a a barátnőtök folyamatosan kerüli a szexet?
Figyelt kérdés
Durván 1 hónapos kapcsolat, de a karácsonyt és a szilvesztert is együtt töltöttük, és azóta is 2-3 naponta ott alszom nála, de csóknál többet mégsem enged. Azt mondta, hogy most hétvégén lehetne, de azt is mint kiderült azért mondta, mert tudta meg fog jönni neki.tegnap 23:12
1/8 anonim válasza:
Esetleg elmondanád, hogy miért nem engedi? Gondolom nem mindegy, hogy hogyan álltok...
2/8 anonim válasza:
1. mert nem vonzódik hozzá szexuálisan, mentálisan beteg (pl. vallásos), stb.
nem értem, mi értelme az ilyen kapcsolatnak, de ti tudjátok
3/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mi a gond. Egy egy hónapos kapcsolatban még nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
4/8 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy miért és meddig szeretné húzni.
5/8 anonim válasza:
Én azzal semmi problémát nem látok, ha (pláne kevesebb, mint) 1 hónap után nem akar szexelni, de ezt meg kellene neki mondani.
El kellene normálisan mondani, hogy vonzódik hozzád, de még nem áll készen a szexre, és ha szeretnél vele lenni, akkor adj neki időt, amíg meg tud neked nyílni.
Nyilván itt nem 6 hónapra gondolok, hanem rendszeres, minőségi időt együtt töltve mondjuk 2 hónapot.
Azért 1 hónap után szerintem ha nem is szex, de azért valami kis erotikus jellegű simogatás stb beleférne.Tehát szépen, fokozatosan.
7/8 anonim válasza:
Felnőtt emberként megkérdezném, hogy mi a baja. Ha nem adna normális magyarázatot, pl. betegség vagy műtét, amiből lábadozik, akkor elküldeném, de végleg.
8/8 anonim válasza:
Megkérdezném hogy be jövök e neki testileg ha nem akkor nem kell ezt tovább erőltetni mert csak pótlék vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!