Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kicsit olyanok, mint a gyerekek? Olyan érzés, hogy folyamatosan valamit vár, mintha a rám támaszkodna a léte.
Részedről pedig rendkívül érett és felnőtt gondolkodásmódra utal, hogy egy ilyen ostoba kérdést kiírsz a gyakorira, illetve ez az általánosítás is.
Ha így meg kéne tippelnem, mennyi idős lehetsz, max 15-nek mondanálak. Mégsem hiszem, hogy minden pasi infantilis lenne, mert nem fogok általánosítani.
Egy normális kapcsolatban mindkét fél önálló és van saját élete, el tudja látni magát másra támaszkodás nélkül is. Viszont ha valakivel komolyan tervezek, akkor nyilván érdekel, hogy közös érdekeink és céljaink vannak-e. Bizonyos szinten kell egymásra is tamaszkodnunk mind lelkileg, mind anyagilag és közösen építeni az életet meg a jövőt.
Most a te kerdesedbol nem derül ki, hogy pontosan mi is a bajod? Hogy a párod állandóan rajtad csung és nincs élete nélküled? Vagy anyagilag függ tőled? Vagy csak te érzékeled úgy, mert közös terveket szövögetne, és az neked a teher?
Igen.
Én pl egy vallásos nő vagyok és nekünk úgy tanították, hogy a férfi a család feje és fenntartója akire fel kell nézni és követni kell. A férfi gondoskodik a nőről.
Felnézni valakire és követni csak akkor érdemes ha előttünk van az adott dolgokban pl több élet tapasztalat/éretteb (ezért keresünk idősebb deríto), stabil anyagilag, mert csak így tud gondoskodni rólunk pl ha jön a baba.
Sokan szeretik a független nő gondolata, de mikor a független erős nő otthon is erős és azon megy a vita, hogy le kell hajtani a wc ülőkét és a házimunka is 50-50 meg a gyerek és a pénz is akkor elkezdik keresni a férfiak a "gyenge" nőket.
Sokan vagyunk akik tényleg szeretnénk felnézni a férfira, szeretnénk ha férfi lenne akit érdemes követni, lehet rá számítani és támaszkodni, aki mellett lehet nőnek lenni.
Persze nem mindenki ilyen, de ezek olyan "alap" dolgok nekem. A férfi vezet a nő követi.
Remélem sikerül olyan nőt találni akivel boldog vagy.
#3 azt figyeltem meg, hogy ez tesz rám valami érzelmi terhet. hogy úgy érzem figyelnem kell mit, hogyan csinálok, mert valahogy függ ettől a jól léte. Azt vettem észre, hogy mintha valami rejtett elvárások lennének rajtam.
pl elgondolta, hogy neki valami lenne jó, ha valamit csinálnánk és ha én mást csinálok, akkor ilyen sértett állapotba kerül és nekem kellene ezt megoldani, hogy jól legyen.
Valamennyire egy párkapcsolatban hajlamosak az emberek átvenni a másik hangulatát. Nagyon tudatosan kell azon dolgozni, hogy ez ne így legyen.
Ha viszont tényleg annyira függ tőled, és ez zavar, keress függetlenebb nőt. Szerintem ilyenből is sokan vagyunk. Én kicsit egyetértek a 4-essel, vannak nagyon alárendelt nők, akiknek ez felel meg és vannak függetlenek. Mindenki a magához illő párt kell megtalálja.
"pl elgondolta, hogy neki valami lenne jó, ha valamit csinálnánk és ha én mást csinálok, akkor ilyen sértett állapotba kerül és nekem kellene ezt megoldani, hogy jól legyen."
Elmondanád a konkrét példát a konkrét nővel? Okos ember nem általánosít.
Így viszont úgy is lehet olvasni, hogy elmenne veled moziba, te meg a haverokkal kocsmáznál, és neked nem tetszik, hogy emiatt szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!