Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők kicsit olyanok, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kicsit olyanok, mint a gyerekek? Olyan érzés, hogy folyamatosan valamit vár, mintha a rám támaszkodna a léte.

Figyelt kérdés
Szóval nem olyan, mint barátokkal, hogy megvan a saját stabilitásuk, életük, hanem valahogy az, hogy én mit csinálok az mintha neki életfeltétel lenne. És ez kicsit teher azért, amit meg vinni kell. Nem magát viszi.
tegnap 22:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ha nő ilyet csinál akkor csak azért teszi hogy a férfi tudjon mellette egy picit "férfiskedni". Furcsa ez de nagyon sok kapcsolatban a nő a domináns legalábbis én ezt látom.
tegnap 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

A férfiak olyanok mint a gyerekek? Úgy érzem mindig valamit várnak (tiszta ruha/lakás, élet az asztalon.

Kb ennyi értelme van a kérdésnek.

Egy férfi legyen kicsit erősebb, mint a nő, de ha a férfi rossz passzban van, akkor a nő is legyen ott.

ma 00:04
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Érzelmileg instabil lehet, muszáj támaszkodnia valakire. Ez nemtől független. Ne vetítsd ki ezt a 1-2 tapasztalatod, az összes nőre.
ma 00:10
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

" és a házimunka is 50-50 meg a gyerek és "

Igen Mucuka, mivel a nő is dolgozik. AKi tesped a fotelban mg a nője a napi 8 óra munka után otthon is dolgozik, az egy tehetetlen gyerek, akir eigennehéz felnézni.

ma 00:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem rosszból kérdezem, de nem vagy véletlenül a spektrumon? Egy párkapcsolat lényege az, hogy hatással vagytok egymás érzéseire.
ma 00:48
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

"Sokan vagyunk akik tényleg szeretnénk felnézni a férfira, szeretnénk ha férfi lenne akit érdemes követni, lehet rá számítani és támaszkodni, aki mellett lehet nőnek lenni."

Én is szeretnék felnézni a férfira, de azt akarom, hogy ő is felnézzen rám. Mellette akarok menni, nem mögötte. Szeretnék rá támaszkodni, de nem a támaszkodást tartom a nőiességnek. Én ugyanúgy az ő támasza vagyok, és nem csak abban, hogy megrágom a kajáját."

"Persze nem mindenki ilyen, de ezek olyan "alap" dolgok nekem. A férfi vezet a nő követi."

Ha valaki vezet, a másik meg követ, az egy alá-fölé rendelt viszony, mint egy szülő-gyerek, nem párkapcsolat.

ma 00:51
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a nok tobb mint a fele ilyen , ez evolucios dolog valoazinuleg.. az erosebb nemre tamaszkodnak . Nekem is van olyan ismerosom no akinek nincs erre szuksege de tobbet ismerek akik inkabb a ferfitol varnak tobbet.
ma 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehet csak nekem van ilyen érzésem, de nem az van, hogy nem érted, hogy működik egy kapcsolat?

A barátság esetében kèt szuverén lèny együtt tölt egy kis időt, de mindenkinek külön pénzügyei, külön lakhatása, egymástól teljesen független élete van. Mit változtat egy barátod életén, ha te az összes ingó és ingatlan vagyonod eljátszod pókeren? Semmit.

Ellenben, ha ugyanezt egy párkapcsolatban teszed, az kihat a másik félre is. Ha külön éltek kevésbé (de így is sokkal jobban, mint egy barát esetében), ha együtt éltek akkor meg közvetlenül és erőteljesen kihat rá.

Szerintem is két egész ember kell, hogy részt vegyen egy kapcsolatban, de egy idő után természetes, hogy figyelembe vesszük a másikat is, mert a döntéseink mindkét félre hatnak és az se fura, ha a másik nehezményezi, ha olyan döntést hozol, ami nehezíti a közös életet. Az is természetes szerintem, hogy egy hosszabb kapcsolatban valamilyen szinten egymásra hagyatkozunk. Enélkül hogy lehetne családdá válni?

ma 06:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy érted? Miben támaszkodik rád? Vagy mit vár el?

Mitől nem önálló? Nincs munkája?

ma 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!