Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan pénz szűkében van, mit tudok tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy a párommal bő másfél éve vagyunk együtt. Az elején volt valami vállalkozasa, ahonnan volt pénze, ezért a kapcsolat elején fel sem merült bennem, hogy pénzügyi dolgok miatt aggódjak, nekem is megvan a saját munkám. Ugyanakkor az ő meló véget ért, s jó pár hónapig én segítettem ki, viszonylag nagyobb összegekkel (600-1M között).

Tavaly januárban megint lett munkája, viszont az sajnos nem fizet túl sokat, az egészségügyi állapota pedig leromlott, rengeteget volt táppénzen. Többször én segítettek ki megint, igaz itt már csak kisebb 30-40 ezrekkel. Mivel és sokkal jobban keresek így a kajavásárlásnál általában én fizetek többet, meg az utazásokat is főként én fizettem. Probléma, hogy egy haverjának sem tudott törleszteni, aki emiatt pert indított, a bank elveszi a párom fizetésének egy részét. Most az internetet is lekapcsolták be nem fizett számlák miatt, elvileg 120 ezer forint a visszakapcsolási díj.

Eddig mindig segítettem, mert szeretem őt, de ez már rohadtul zavar. És nem tudom ez hosszú távon mikor fog megváltozni.

UI: jelenleg a munkánk miatt az összeköltözés még nem játszik, bár elég flexibilis minden, így a páromnál vagyok elég sokat.

tegnap 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:
55) a kapcsolat elejen volt meg penze, vitt is mindenfele. Nem kellett ezen stresszelni. Csak joval kesobb derult ki h ez egy felvett hitel volt, ami miatt már a vegrehajto jott ki.
tegnap 14:20
 62/78 anonim ***** válasza:
61%
Jó, és még mellette vagy. Akkor mit mond el ez rólad bár nem hoztad azt a senát mint ő? Azt, hogy ugyanolyan buta vagy mint ő csak más dolog miatt. Ő neki nem volt jó példa pénzzel kapcsolatban, téged meg nem tanítottak meg arra hogyha nem jó a kapcsolat akkor ne maradj benne.
tegnap 14:23
 63/78 A kérdező kommentje:
Igazabol gyereket nem terveztunk, valszeg massal sem terveznek. Tehat emiatt nem aggodom. Sokkal inkabb az zavar, hogy volt a fejemben egy kep egy tokeletes kapcsolatrol, ami kb fel evig mukodott is. Most is segitek neki, torodom vele, bevasarolok kettonknek ha kell. De egyszeruen felek az ismeretlentol, a maganytol.
tegnap 14:23
 64/78 anonim ***** válasza:
66%
Ja, és ettől nem félsz, hogy neked kell eltartanod egy másik embert?
tegnap 14:25
 65/78 anonim ***** válasza:
14%
Nos mint látható egyáltalán nem szereted hanem kihasználod kapcsolatfüggőség miatt. Akkor mit nyafogsz azért, hogy ő szegény? Te mész hozzá, te vásárolsz neki, te adsz neki pénzt azért, hogy legyen párod. Sokkal rosszabb vagy mint ő.
tegnap 14:27
 66/78 A kérdező kommentje:
Egyebkent tobbszor beszeltem errol parommal es altalaban ez volt a valasz: "mert szerinted nekem annyira jo, hogy ez a helyzet, mit csináljak?"
tegnap 14:31
 67/78 anonim ***** válasza:
35%
Hát igen, mit csináljon ha nincs pénze, akassza fel magát? Lehúzzák tőle a pénzt még ki nem fizeti. Te meg szakíts. Ne használd fel arra, hogy ne légy egyedül.
tegnap 14:32
 68/78 anonim ***** válasza:
78%

Hogyhogy mit csináljon?

Menjen haza lakni a szüleihez, kérje az ő segítségüket. Azt szégyelli, a barátnőjét ekkora összegekkel lehúzni nem?

tegnap 14:40
 69/78 anonim ***** válasza:
27%

És ha a szülei nem fogadják be akkor menjen a híd alá?

tegnap 14:41
 70/78 anonim ***** válasza:
77%
69, akkor a kérdező tartsa el egész életében?
tegnap 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!