Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan pénz szűkében van, mit tudok tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy a párommal bő másfél éve vagyunk együtt. Az elején volt valami vállalkozasa, ahonnan volt pénze, ezért a kapcsolat elején fel sem merült bennem, hogy pénzügyi dolgok miatt aggódjak, nekem is megvan a saját munkám. Ugyanakkor az ő meló véget ért, s jó pár hónapig én segítettem ki, viszonylag nagyobb összegekkel (600-1M között).

Tavaly januárban megint lett munkája, viszont az sajnos nem fizet túl sokat, az egészségügyi állapota pedig leromlott, rengeteget volt táppénzen. Többször én segítettek ki megint, igaz itt már csak kisebb 30-40 ezrekkel. Mivel és sokkal jobban keresek így a kajavásárlásnál általában én fizetek többet, meg az utazásokat is főként én fizettem. Probléma, hogy egy haverjának sem tudott törleszteni, aki emiatt pert indított, a bank elveszi a párom fizetésének egy részét. Most az internetet is lekapcsolták be nem fizett számlák miatt, elvileg 120 ezer forint a visszakapcsolási díj.

Eddig mindig segítettem, mert szeretem őt, de ez már rohadtul zavar. És nem tudom ez hosszú távon mikor fog megváltozni.

UI: jelenleg a munkánk miatt az összeköltözés még nem játszik, bár elég flexibilis minden, így a páromnál vagyok elég sokat.

tegnap 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
39) de ahhoz hogy kimenjen kföldre kell egy jó kis kezdőtőke.
tegnap 13:19
 42/78 anonim ***** válasza:
0%

Ismered személyesen, vagy már volt dolgod lustával? Kijelenteni tutira, hogy soha nem fog megváltozni erősen túlzás és unfair. Kíváncsi lennék én arra hogyha nyomorognál hónapra hónapra, jóformán enni nem lenne mit akkor te mit kezdenél magaddal. Gondolom elmennél prostituáltnak csakhogy nem mindenki te. Valaki tisztességgel szeretne élni és nem hirtelen bármi áron pénzt keresni. Különben egyszer fenn és egyszer lenn. Remélem te is megtapasztalod milyen lenn segítség nélkül!

tegnap 13:47
 43/78 anonim ***** válasza:
84%

Pedig sajnos 40-esnek van igaza. Főleg a család pénzügyi kultúrája fényében.

Én gyereket is szültem, 1,5 éves volt, amikor már olyan szinten süllyedtem el az adósságokban, hogy tudtam, most kell lépni, mert késő lesz és nem fogom tudni visszafizetni az adósságokat.

Az én exem nem volt lusta, állandóan "dolgozott" de feketén, nem állásban, így sose lehetett tudni, mennyi a bevétele és minimális pénzek értek haza. "Nem úgy jött össze".

Illetve szintén: amikor van pénz, akkor két kézzel kell szórni.

Mikor már kimaxoltam gyeden a hitelkártya keretemet, összegyűlt halom gázszámla, a Zsolnaym és a láncom, gyűrűm már a zaciban volt, akkor elhagytam.

Visszamentem dolgozni, gyerek bölcsibe, letudtam az adósságokat és szép lassan felálltam. Egyedülálló anyukaként normálisan meg tudtam élni, 0 adóssággal.

Gondold át, neked szükséged van-e erre.

tegnap 13:52
 44/78 A kérdező kommentje:
42) elolvastad, amiket írtam. Maga tehet róla, hogy kialakult ez a helyzet.
tegnap 13:53
 45/78 anonim ***** válasza:
13%

Pontozzatok le megint, de napi szinten kijelentik itt, hogy jóban rosszban, de amikor rosszul áll a széna akkor nyugodtan le is lépnek. Képmutató banda. A szegény ember semmit se ér az "empatikus" banda szemében. Soha nem fog megváltozni mert ti azt írjátok le.

Kérdező hallgass rájuk, hagyd el, jöjj össze milliomos pasassal akkor aki csak a pénzt tartsa fontosnak és amúgy szarik rád, vagy olyan zsugori, hogy egy centet se látsz belőle.

Elvégre ha a szegény ember csakis semmirekellő és lusta lehet még betegen is és úgy, hogy dolgozik tanul akkor a gazdag érzéketlen robot mint pl. a #40-es.

tegnap 13:56
 46/78 anonim ***** válasza:
67%
#45- huszonéves párról van szó, mégcsak együtt sem élnek, ha jól értem. Nincs jóban-rosszban kijelentve.
tegnap 13:58
 47/78 anonim ***** válasza:
0%

Elolvastam és ha tele vagy tartozással, nem keressel sok pénzt akkor még több tartozásod lesz. Azt is elolvastam, hogy szereted, de a pénzt jobban szereted.

tegnap 13:58
 48/78 anonim ***** válasza:
68%
Oke, segitsen az ember a szeretten, ha tud, ez rendben van. Na de meddig, az idok vegezeteig? Ez olyan mint mikor hitelt hitelre halmoz valaki, folyton kolcsonkereget de aztan sose latod vissza. Es meg neked legyen buntudatod mert nem segitesz a bajbajutottnak. Aki aztan ahelyett, hogy torlesztene, ujra eltapsikolja azt, amivel masnak tartozik. Tehat kerdezem, hol a hatar?
tegnap 14:02
 49/78 anonim ***** válasza:
85%

"napi szinten kijelentik itt, hogy jóban rosszban, de amikor rosszul áll a széna akkor nyugodtan le is lépnek. Képmutató banda"

Olyannal jóban-rosszban, aki érdemes arra. Az én férjem is volt már munkanélküli, volt sz*r munkaja kevés fizetésért, de nyilván nem hagytam el emiatt, mert neki alapvetően volt pénzügyi kultúraja, spórolós volt, próbált változtatni. Vele volt tervezhető jövő.

De a kérdező által leírt pasi felnőtt élete 10 évében nem tett semmi hasznosat magáért, nem szerzett normális végzettséget, nem sporolt, stb. A pár hónapos barátnőjétől kéreget félmilliokat, ne már....

És most tetszik vagy sem, ilyen emberrel nem lehet felelősségteljesen gyerekeket vallalni.

50/78 anonim ***** válasza:
25%

Azt írta, hogy szereti. Nos az jóban rosszban teljesen mindegy, hogy együtt éltek, vagy házasok vagytok. Más inkább kihúzza a szarból a másikat, erre ő itt kérdezősködik, de szereti. Hát nem szereti. Szakítson.

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!